keskiviikko 15. elokuuta 2012

Jos laittaisi myyntiin?

Olen pitänyt Jumbosta ostamaani Zizzin tunikaa nyt muutaman kerran päällä ja nämä ottamani kuvat vain vahvisti tunnetta siitä, että ehkä se tunika ei ole malliltaan kropalleni paras. Vai mitä mieltä olette?

Vertailun vuoksi tässä maanantain asu.

Neuletakki - Zizzi, tunika - Forever21+, caprit - Zizzi
Sitten tiistain asu.

Eikö olekin niin, että sinisen tunikan malli on liian suora? Lisäksi minulle sopii paremmin avonaisempi kaula-aukko, että kaulaakin näkyisi. :)

Ajattelin laittaa huuto.nettiin myyntiin tuon tunikan ja jotain muutakin. Haluaisiko joku tulla suorittamaan tehtävän puolestani..nimittäin inhoan laittaa huuto.nettiin tavaraa myyntiin. Se on niin hidasta hommaa!

Lähdetään weekendinä matkalle tuohon 200 km:n päähän, tuli tälläinen aika ex-tempore reissu mutta mikäs sen parempaa. :) Ihanaa, kun kesäiset kelit tuli takaisin. Nyt pitää ottaa kaikki hyöty irti!

Minulla on muuten ensi viikolla parturi, nyt tulee jotakin erilaista. Toivottavasti onnistuu. :)

Minua saa edelleen käydä äänestämässä XLNT-kilpailussa! :)


9 kommenttia:

 1. Laita se facebookin kirppareille myyntiin (:

  https://www.facebook.com/groups/isosisko/

  https://www.facebook.com/groups/148170805266882/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe tuota FB:ssa myymistä oikein omakseni. Kyllä se on joko blogin tai huuto.netin kautta. :)

   Poista
 2. hei vaan! Olen jäänyt koukkuun sun blogiin löydettyäni sen plus size+new yorkia googlaamalla :D Tuli vaan mieleen että mikset myy suoraan blogin kautta tavaraa niinku esim http://doesmyblogmakemelookphat.blogspot.fi/ tekee. Sillä on oma osio tuossa blogissa "selling my wardrobe" :) Varmaan osa sun lukijoistaki saattais olla kiinnostuneita ostamaan jotain! :) -will

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet jäänyt koukkuun. :))
   Tuossa blogin kautta myymisessä on ideaa!

   Poista
 3. Minusta tuo alempi on parempi ku ylempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei kai niissä ihan hirmu ero ole. Tuo sininen väri sopii kyllä minulle hyvin, mutta tuo tunikan malli on vähän niin ja näin.

   Poista
 4. muuten mä laitin tuonne isotkoot.comiin yhden zizzin topin sellanen pitkä pitsiä helmassa koossa l ihka uusi :) ajattelin jos jotakin kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen unohtanut isotkoot.comin ihan kokonaan! Pitääkin käydä siellä!!

   Poista
 5. Täällä on ainakin yksi erittäin kiinnostunut, jos vaatteitasi tulee myyntiin! :] Ajelin kerran täältä Seinäjoelta Vaasaan sun kirpparipöydän takia.

  VastaaPoista