sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kalajoen Hiekkasärkät

Nyt on kotiuduttu Kalajoen hiekkasärkiltä, jossa oltiin koko weekend. Tuo paikka on minulle niin tuttu ennestään, koska olen käynyt siellä ihan pienestä pitäen keskimäärin kerran vuodessa. Näin aikuisena harvemmin mutta usein kuitenkin. :) Paikka oli muuttunut jonkin verran viime kerrasta. Yövyimme ensimmäistä aika uusissa huoneistohotelleissa. Idea niissä on se, että melkein kuin hotelli mutta saa oman keittiön ja saunakin tuolta löytyi. Rannalle oli muutama 100 metriä, joten sijaintikin oli hyvä. Ikävää vain huomata, että meri pakenee koko ajan. Jos siis haluaa päästä upottautumaan mereen ihan päätä myöden, täytyy kävellä aika kauas. Ja sitten siellä oli niitä inhottavia isoja kiviä ja merikasvillisuutta. Pois on ne ajat, joista sain pienenä lapsena nauttia..mereen pääsi syvälle aika nopesti, paljon hiekkapohjaa meressä ja ihania isoja aaltoja. Ilmat tuolla oli kyllä hyvät, siksi oikeastaan lähdettiinkiin tuonne aika ex-tempore. :)

Ehdittiin aika paljon lyhyessä ajassa. :) Käytiin meressä uimassa heti perjantaina, kun päästiin paikan päälle. Sanifani kylpylässä myös polskuteltiin ainakin 2 tuntia, uiminen on hyvää liikuntaa. Uin paljon selkää ja se kyllä tuntuu käsissä, pitäisi käydä enemmänkin ihan uima-hallissa. Sitten pyöräiltiin alueella, syötiin jätskiä ja hyvä ruokaa. Miehet kävi ajelemassa kartinkia, minä en, koska en vain yksinkertaisesti mahtuisi niin pieneen paikkaan, tai jos mahtuisin en pääsisi pois. :D

Laitan muutaman kuvan paikasta. :)

Huoneistohotelli Sea Star.
Maisemaa. :)
Auringonlasku terassilla.

Kalkkunaa pippuri/konjakki-kastikkeessa, kasviksia ja ristikkoperunat. Hyvää oli!!
Ainut asukuva, joka otettiin ennen lähtöä. Päällä NewLookin uusi tunika, tykkäättekö? :)
Ilta-uinnilla. :)


Uimaan!
Nyt ollaan lähdössä taas leffaan, räiskintäleffa The Expendables 2. :D

10 kommenttia:

 1. Mitä vaatekokoja yleensä käytät, ja mitä kokoa on tuo NewLookin tunika? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsääntöisesti käytän kokoa 50 tai 52. Mutta on minulla esimerkiksi kaapissa housuja koossa 46, ovat ihan hyvät. NewLookilla käytän kokoja 22(EU=50) tai 24(EU=52), tuo rusettitunika on kokoa 24. Halusin siitä sellaisen reilumman, että päällä voi pitää lyhyitä jakkuja. :)

   Poista
 2. Me oltiin kesälomalla pari päivää noissa maisemissa. Meillä oli huone Lokkilinnassa - tosi hyvä ja tilava huone ja upealla paikalla. Tuli ikävä lomaa - niisk.
  Kiva tuo uusi tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokkilinna on myös minulle tuttu, siellä en ole tainnut koskaan yöpyä mutta ollaan sen kautta vuokrattu muita majoituksia. :)
   Millainen muuten on Porin Yyteri verrattuna Kalajokeen, onko kokemusta?

   Poista
 3. Kivan pirteä blogi sulla, jäänen seurailemaan ja lueskelemaan aiemmat, tänään vasta löysin tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa!! Sinulla onkin urakka tiedossa, kun olen tänne ehtinyt raapustella jo yli 2 vuoden verran. ;)

   Poista
  2. Sulla on kyllä tosi kivoja vaatteita ja muutenkin oot tosi kaunis, olipas teinimäinen kommentti.

   Poista
 4. moikka,mistä tuo mustamekko on?...(: näyttää kivalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on viimeisimmältä New Yorkin reissulta Macy´s tavaratalosta. :)

   Poista
 5. Ihan kans alko tekee mieli särkille. :) Ja jo vähän jotain alustavasti kattelinkin. Oliko toi huoneisto kuinka tasokas? rauhallinen vai oliko mukavasti yöelämää? Ja missäs noin herkullisen näköisen annoksen kävitte syömässä?
  *KataMaria*

  VastaaPoista