perjantai 3. elokuuta 2012

Black&White

Feissarissa oli joku ystävistäni laittanut päivitykseen, että mustavalkoisuus on iso juttu syksyn muodissa. Jei, sanon minä! :)
Innostuinkin sitten asiasta niin, että päivän asu on melkein kokoaan mustavalkoinen, kenkiä lukuunottamatta. Nuo kengät onkin niin herkut, että ovat mukava väriläiskä asuun.

Neuletakki - Crizpy, tunika - Zizzi, leggarit - NewLook, kengät - Vagabond
Tuo neuletakki on edestä hiukan pidempi, niin päätin sen ihan vain sitoa tuosta edestä kiinni, että sai jotakin muotoa asuun.

Täällä on sateista säätä ja on varmaan aika samanlaista koko loppuviikko. Saatiin nyt varattua se mökki 30-vuotissynttäreitäni varten. Täytän jo tulevana sunnuntaina mutta juhlitaan sitten vasta loppukuusta. :) Täytyy kutsut laittaa kavereille ja sukulaisille tässä tänään vielä, jotkut saattaa saada tiedon jo tätä kautta ennemmin, hyvin organisoitu tämä juttu taas minulta. :D

Selailin eilen NewLookin sivuja, siellä oli niin ihania juttuja. Saan lahjaksi mieheltäni "lahjakortin" haluamaani paikkaan, mies päätti paljastaa asian jo eilen. Kyselin varmaan liian tiuhaan, että mitä saan lahjaksi. Jep, olen lapsi vielä lahjajuttujen suhteen! :D


4 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, tää koko ajan resetoi sivua kun yritän kirjoittaa kommenttia??

  No, pidän lyhyenä ennen kun tämä taas paukahtaa pois... ONNEA! Ja upea asu + ihanat kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, mikä näitä sivuja vaivaa. Kommentteihin vastaaminenkin kestää kauan aikaa! Olisiko vinkkejä Jenni? Latautumisessa ilmeisesti jotain vikaa..

   Poista