torstai 16. elokuuta 2012

NewLookin tilaus

Se tuli, se tuli! Aika hyvin, alle viikko siinä meni, kun se postilaatikkoon tupsahti. :)

Koko paketti on nyt sovitettu läpi, olen tyytyväinen kaikkiin ostoksiin! Aika nappiin siis meni. :))

Ajatelkaa, postipoika oli tämän paketin saanut tungettua postilaakkoon. :)
Siinä niitä on.
Yhden esittelen nyt, ei riitä energiat kuvien ottamiseen kaikista. Tämä tunika/mekko on tosi kaunis, tykkään. Voisi sopia vaikka Dubain matkaa varten, kun menee illalla ravintolaan syömään. :))

Sori väsynyt nassu, raskas työpäivä ja sitä rataa.
Olen muuten nyt oppinut käyttämään hiusholkkeja. Tuo nuttura on vinossa, kun sovittelin vaatteita. Mutta osaan tehdä ihan suoriakin, uskokaa pois. Kiinnostaisiko video, että kuinka holkkeja käytetään? Jos siellä on pitkähiuksisia lukijoita? :)


18 kommenttia:

 1. Kiinnostaa video! :) ja taas olet niin nättinä että! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin tehnyt vain yhden videon koko blogin aikana, että varmaan jo aikakin. :)

   Poista
 2. Hiusvideot kiinnostaa aina. Omistan itsekin valkin, mutta tulee liika harvoin käytettyä.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis mekko, sopii sulle kuin nakutettu :) Ah, nutturat <3 Kiroan tällä hetkellä joka päivä miksi menin leikkaamaan omasta tukastani toisen sivun lyhyeksi :D Nyt on meneillään kasvatusprojekti joka etenee onneksi nopeasti, saan varmaan jo parin kuukauden päästä laitettua tähän pidennykset :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo mekko ja todella kiva tämä sun blogis. Olen itsekin ajatellut yrittää tilata tuolta New Lookista vaatetta, mutta nuo farkut mietityttää, olen vain 162cm ja koko 50/52, että minkälaisia nuo farkut siellä on pituudeltaan? En noista pituuksista oikein mitään ymmärrä. :D

  Terkuin Leea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun farkut on 29" pituudeltaan, mutta ehkä se saisi olla jopa minulle 30". Eli sinulle varmasti se 30" ainakin. Kai:)

   Poista
 5. Onpa nättiä! Mitä ihmettä on hiusholkit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen iso donitsi, jolla saa näyttävyyttä nutturaan. :)

   Poista
 6. Joo, holkkivalkkivideoo! Tai kuvaa, en osaa käyttää niitä ja mieli tekis! =)

  VastaaPoista
 7. Minkä koon mekon tilasit ? Huomasitko muuten, että Yoursilla on ihan sama mekko myytävänä ? terkuin innokas lukijasi :)

  VastaaPoista
 8. Tilasin 24, eli 52. Kangas ei jousta yhtään, pienempi koko olisi ollut liian tiukka yläosasta. :) Paljonko maksoi yoursilla?

  VastaaPoista
 9. Tilasin 24, eli 52. Kangas ei jousta yhtään, pienempi koko olisi ollut liian tiukka yläosasta. :) Paljonko maksoi yoursilla?

  VastaaPoista
 10. 53 euroo maksaa Yoursilla ja ihan samalta mekolta näyttää. Tässä linkki ko. sivuille:http://www.yoursclothing.co.uk/P/Black_lace_top_dress_with_adjustable_belt-%2815598%29.aspx

  VastaaPoista
 11. lisäsinpä zizzin zay malliston ruusumekon myyntiin isotkoot.comiin =) koossa m menee reilusti 52/54 kokoisellekkin 25e posteineen`kuvaa saapi mekosta

  VastaaPoista