keskiviikko 8. elokuuta 2012

Minäkin!

Minäkin päätin sitten osallistua KappAhlin järjestämään XLNT 44+ Model Search -kilpailuun.

Osallistujia oli jo todella paljon ja ääniäkin oli annettu todella paljon. :) Sain linkin sähköpostiini omasta osallistumisestani, äänestämässä voit käydä TÄÄLLÄ!
Huomasimpa tuossa, että tuo linkki ei toimi. Äh! Ainakin äsken olin vielä uusimmat listalla sivulla 4. Tunnistatte kyllä kuvasta, koska asukuva on täällä ennemmin ollut. :)
Mietin osallistumistani päivän ajan, koska kuten kilpailun säännöissä sanotaan, valitun tulee sitoutua tehtävään kunnolla. Olen sellainen, että haluan aina viedä asiaan kunnolla päätökseen ja siksi mietenkin, että olenko valmis sitoutumaan esimerkiksi mallitoimiston listoille vuodeksi. Tämä on mahtava tilaisuus, joten päätin osallistua. Plussakokoinen muoti ja shoppailu (voittajalle 1000€ lahjakortti KappAhliin) kannustivat myös kummasti osallistumaan. Kilpailu on aika kovatasoista, paras voittakoon! :)

Kävin tänään KappAhlissa katselemassa syksyn uutuuksia. XLNT-osasto oli varmaan juuri kokemassa muutoksen, koska osasto oli aika tyhjä. Mutta ihan mahtava nahkatakki sinne oli tullut, jota oli enää vain yksi roikkumassa hengarilla. Hyvin oli siis kauppa käynyt. :) KappAhlin sivuilla ei näyttänyt olevan ainakaan vielä sellaista näytillä mutta hieno se oli. Kävin sitten H&M:llä samalla reissulla ja sieltä ostin mustat housut, jotka kapenevat lahkeesta ja lahkeessa on  myös hieno vetskari. Asukuvia tulossa! Oli muuten kivan hintaiset housut.. 19,95€, tosin kissujen karvoja niihin kyllä jää mutta täytyy käyttää teippirullaa ahkeraan. Nettikaupassa niitäkään ei näköjään ollut näytillä mutta varmaan aika hyvin myymälöistä löytyy. Katselin siellä tätä pitkää toppia mutta en sitten sovittanut. Mallin päällä mielestäni paremman näköinen, kuin hengarilla.


Kävin tänään muuten DNA-myymälässä, koska Samsungini on jotenkin epäkunnossa (jo nyt!!). Viestiäänet eivät kuulu ollenkaan ja vikaa ei myyjäkään löytänyt. Täytyy palauttaa tehdasasetukset ja toivoa, että auttaisi. Muuten se lähtee ainakin 2 viikoksi huoltoon, sitä en halua!10 kommenttia:

 1. Onnea kisaan! Uskon, että sulla on mahdollisuuksia :)
  Itsekin osallistuin ja olen huomannut, että kilpailijoita on kyllä joka lähtöön. Yhtään ei kyllä tiedä, minkä näköistä naista KappAhlilta oikeasti halutaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. :) On kyllä sitten kilpailijoita joka lähtöön ja lisää vaan tulee koko ajan. Hyvin on KappAhl saanut näkyvyyttä tällä kilpailulla ja se varmaan oli tarkoituskin, kun tuollaisen pystyyn pistivät.

   Minulla on kyllä aivan liian vähän pituutta "malliksi", vaivaiset 160cm. :(

   Poista
  2. Eipä siellä pituusrajaa mainittu, itsekin sen 160 cm :)

   Poista
 2. Huomasin kuvasi ja äänestinkin jo sinua! Monenlaisia kilpailijoita oli kisassa, saa tosiaan nähdä millaista haetaan.

  Tulin oikeastaan purkamaan ärsytystäni +koon mallistoihin. MIKSI tarjolla on (etenkin kesällä) ihan kamalasti hihattomia paitoja? Hyvin harvalla oikeasti +kokoisella käsivarret kestävät hihattomien paitojen käytön. Aina ei haluaisi laittaa neuletakkia paidan päälle vaan kaipaan paitoja, joissa on kunnolliset lyhyet hihat. Murrr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manna.

   Olen kanssasi 110% samaa mieltä tuosta hihajutusta, niin ärsyttävää!! Ei aina haluaisi vetää päälle toista kerrosta vaatteita vain hihojen takia. On niin ihanaa laittaa päälle sellainen paita, jossa on hihat mutta on kuitenkin kevyt. :)

   Poista
  2. Tässä kolmas, joka näkee saman asian takia punaista! Sun on Satu voitettava koko kisa tai ainakin päästävä finaaliin, jotta voit antaa palautetta tästä hihattomuudesta suoraan pääkallopaikalle!

   T: S_P

   Poista
 3. Kävin juuri äänestämässä sinua! Onnea matkaan.

  Ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne.B onnitteluista ja äänestämisestä. :))

   Poista
 4. Äänestin!

  Itse en pysty osallistumaan, kun en oo jonkun tärkeän kuvauksen aikana Suomessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora. :) Muistelinkin, että sinulla on pian reissuun lähtemisen aika!

   Poista