sunnuntai 29. toukokuuta 2011

London Day 1&2

Lähdimme matkaan tiistaina 17.5, lentomme lähti illalla kello kahdeksan maissa. Perille Heathrown kentälle saavuimme paikallista aikaa yhdeksältä. Otimme erittäin näppärän Heathrow Express junan Paddingtonin asemalle, matka kesti 15 minuuttia. Lippu yhdelle maksoi 18 £.

Hotellimme oli Norfolk Towers, joka sijaitsi ihanteellisella paikalla Paddingtonin aseman välittömässä läheisyydessä. Hotelli ei ollut meille ennestään tuttu ja Tripadvisorin kommentit eivät olleet niinkääm rohkaisevia. Otimme hotellin sijainnin ja kohtuullisen hinnan takia. Pyysin huonetta 5. kerroksessa, koska se oli lukemani mukaan uusittu kokonaan. Huoneen saimme sitten kuitenkin 3. kerroksesta. Huone oli todella pieni, kuten tuon hintaiset huoneet yleensäkin Lontoossa. Tapetit ja lattiamatto olivat nähneet parhaat päivänsä jo ajat sitten, mutta huone oli siisti! Aamupala oli parhain ikinä Lontoon hotelleista ja se sisältyi hintaan. Tarjolla oli mm. erilaisia sämpylöitä, tuoreita hedelmiä, jogurttia, paahtoleipää, muroja ja myslejä, croissantteja ja raikkaita mehuja. Tee oli aivan mahtavan makuista ja kuulemani mukaan kahvi myös. Itsehän en siis kahvia juo. :)

Tiistai meni siis ihan tutustuessa hotelliin ja keskiviikkona suuntasimme ensimmäisenä Westfieldin ostoskeskukseen.


Tietty hetken shoppailun jälkeen piti päästä Starbucksiin juomaan ihanaa Stawberries and creamia. Ja taisi lautaselle eksyä mustikkamuffinssikin. :)
Starbucks
Vietimme tuolla kauppakeskuksessa ihan koko päivän. Kävimme mm. syömässä ja leffassakin.

Westfieldiin oli ilmestunut Inglotin liike, jonne kirmasin ja kokosin ihan oman palettini.
Sisustuskauppoja kiertelin mutta en ostanut mitään. Harmittaa, kun en löytänyt niitä liilan värisiä verhoja mistään..
Kävimme syömässä täällä.. Sieltä saa todella tulistakin ruokaa, jos haluaa. Illemmalla menin aivan mahtavaan paikkaan nimeltään Le Pain Quotidien, sieltä sai luomuruokaa hyvällä palvelulla höystettynä. :)

Minä otin tälläisen perin Brittiläisen leivonnaisen, jonka nimen nyt täysin unohdin. Emmerdalessa tätä syödään useasti. Oli muuten hyvää!
..Ja lisäksi ihanan hedelmäsalaatin, nam!
Paikka oli todella kaunis, paljon puuta ja hämärää valaistusta.

Leffassa kävimme katsomassa Pirates of Caribbean on Stranger Tides. Oli muuten paljon parempi mitä edeltäjänsä oli. Ei vaan riittänyt aika minkään napostelun hankintaan, olisin niin halunnut popcornia. Meillä oli meinaa tarkoitus mennä sellaiseen saliin, jossa oli liikkuvat penkit ja kaikkea muuta kivaa mutta siellä olikin mennyt sitten projektori rikki. Tuli sitten kiire hankkia liput tavalliseen näytökseen. Tai olihan tuokin 3D:nä mutta silti.

Seuraavaksi tarinaa 3. päivästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti