sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Vastauksia

Nyt niitä luvattuja vastauksia. :)
 
nonyymi kirjoitti...
Hei! Mistä olet kotoisin? =) Tykkään rakkaustarinoista, millainen on sinun ja miehesi tarinan? <3 - Olen kotoisin niin pieneltä paikkakunnalta, että jätän sen nyt mainitsematta yksityisyyden takia. Mieheltä kysyin, että saanko kertoa meistä mutta valitettavasti sain kielteisen vastauksen. :(
Anonyymi kirjoitti...
Onko sun BMI yli 40? - En edes tiedä. :)
Bessie kirjoitti...
Mistä sä ostat alusvaatteita, missä on sun mielestä parhaat valikoimat plussakokoisille? :) - Aina Lontoossa käydessäni yritän ostaa alusvaatteita, koska siellä on niin paljon paremmat valikoimat kuin täällä meillä. Erityisesti tavaratalo Debenhamsin alusvaateosasto on kattava, sieltä olen löytänyt parhaimmat liivit. Suomessa ostan pääasiassa Seppälän GG-mallistosta.
Anonyymi kirjoitti...
Kuppikoko?
Anonyymi kirjoitti...
Miten sulla riittää rahaa noin ihanaan elämään? Sisustus, matkailu, vaatteesi.. En tiedä tarkasti mitä teet, mutta itse olen vaatekaupassa töissä, ja tiedän ettei se palkka ole kovin iso. Rikas mies? Ei pahalla. Haluan säästövinkkejä, jos moisia löytyy..
Anonyymi kirjoitti...
Mitä koko olet?
Susu kirjoitti...
Kertoisitko lisää uudesta kodistanne? En tiedä onko multa mennyt ohi vai ootko kertonut että onko se rivari, omakotitalo vai joku muu.
Anonyymi kirjoitti...
Haluaisitko tehdä postauksen, jossa esittelisit lempivaatteesi? Esim. lempipaidat, lempikengät jne. Entäpäs haluaisitko esitellä myös vaatekaappisi "pimeimmät salaisuudet" eli vaatteet joita sinun hävettää myöntää omistavasi? :D
Anonyymi kirjoitti...
Hei! Tämähän oli hyvä juttu :) Kauanko Zizzin avajaisia vielä pitää jaksaa odotella? Paljonko käytät rahaa vaatteisiin ja kenkiin kuukaudessa / vuodessa? -m-
Anonyymi kirjoitti...
Mitkä on sun lemppari ohjelmat tv:stä? - Ykkösenä Emmerdale, sitä olen seurannut jo useita vuosia!! :) Sitten toisena tulee muotiin liittyvät ohjelmat, kuten Muodin Huipulle ja MTV:ltä The City. Lisäksi seuraan True Bloodia, Täykkäreitä ja Ylen asiaohjelmat ovat myös kiinnostavia. Jos ostaisit koiran, niin minkärotuisen?   - Olen enemmän kissujen perään mutta jos täytyisi valita, niin varmaankin joku pieni ja karvainen. En muista koirien rotuja niinkään hyvin. :) Onko miehesi samanikäinen kuin sinä?   - On samanikäinen, tosin sillä erotuksella että olen tullut maailmaan 4 kk ennen miestäni. :D Onko sinulla laaja ystäväpiiri?   - Olen aika sosiaalinen, joten tutustun ihmisiin aika helposti. Mutta tosiystäviä on vain muutama. Haaveiletko lapsista? - Lapsien hankkiminen ei ole vielä ajankohtaista mutta toki tässä muutaman vuoden päästä voisin haluta äidiksi. Vielä en siis osaisi kuvitella itseäni siihen rooliin..
Anonyymi kirjoitti...
Onko ollut vaikeuksia lentokoneessa matkustaessasi ison kokosi vuoksi? Haaveilen matkustamisesta, mutta pelottaa, kun on niin leviä persus... - Kyllä ainakin se oma pylly on aina siihen penkkiin mahtunut. :D Tietty sitten ne vyöt voi olla joskus ongelmallisia, nimittäin pienemmissä koneissa on lyhyemmät vyöt. Mutta silloinkin saa lisäpalan pyytämällä, että hoituu sillä sitten. Lentäminen ei ole kyllä mitään herkkua, sen myönnän. Haaveilen usein omasta yksityislentokoneesta, jossa olisi isot nahkaiset istumapaikat ja tilaa hengittää! Tietty se business luokka voisi ajaa melkein saman asian? :)
----
Siinä ne nyt sitten oli. :) 
Kävimme tänään miehen kanssa pitkällä pyörälenkillä. Ensiksi meren äärelle Suvilahteen ja sieltä keskustaan ja takaisin kotiin Huutoniemen kautta. 15 km siinä tuli poljettua, ihmeen ketterästi meni. :)
Ensi viikon tiistaina on muuten Euroviisut, jee!!

3 kommenttia:

 1. Moi, tiedätkö toimittaako http://www.debenhams.com/ suomeen?
  Ruotsiin ainakin toimittavat, itse en osaaa katsoa.
  terkuin Satu

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Tsekkasin sivut ja valitettavasti siellä luki, että Suomeen eivät ainakaan vielä toimita. :/

  VastaaPoista
 3. Vinkiksi, BMI laskurin löydät täältä.
  http://www.bmi.fi/

  VastaaPoista