sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Eikun sittenkin

Eilisiin suunnitelmiin tulikin muutos, en nimittäin lähtenytkään Seinäjoelle Ilonaan The Blankon keikalle. Lahden reissun väsymys painoi vielä sen verran, että ei oikein kiinnostunut baariin lähteminen. Lisäksi kun vielä tiistaina on sinne Lontooseen lähtö ja huomiselle riittää hommia myös. Katselin sitten eilen Euroviisut tietysti rauhallisesti omalta kotisohvalta ja nautin suuresti. :) Ihmetytti suuresti Suomen viisun huono menestyminen, onneksi sentäs sai lehdistöltä palkinnon. Omia suosikkeja oli Kreikka, Liettua, Hollanti ja Irlanti. Mikä ihme siinä Ruotsin biisissä oli niin hienoa, että sitä piti äänestää peräti top 3 asti??

Olen tänään tutkinut uusia paikkoja, joihin mennä Lontoossa. Aiemmin ei ole tullut käytyä Chelsean puolella ollenkaan, menen sinne julkkis jahtiin. ;) Ajattelin keskittyä ostosten puolelta pääasiassa kosmetiikaan, asusteisiin, kenkiin ja sisustustukseen. Olisiko kenelläkään vinkata hyvästä sisustuskaupasta Lontoossa? Hakusessa on täydelliset verhot makuuhuoneeseen, Suomesta en sellaisia ole löytänyt. Olen saanut pakkomielteen vaalean liilan värisistä purjerengasverhoista. :)

Tietty ne pakolliset vaatekaupat tulee käydä läpi mutta tuo uusi työpaikka korvaa aika hyvin vaatekaapin nykyisen sisällön. Ei malta odottaa, että pääsee laittamaan esille niitä kaikkia ihanuuksia!

Tässä kuvia asioista, joita aion metsästää. :)

Pohjustusvoide Smasboxilta
No7 on Brittiläisen The Bootsin oma merkki, joka on nyt tullut uudelleen myyntiin Suomeen. Bootsissa nämä ovat muutaman euron edullisempia. :)
Omalle iholleni aivan paras meikkivoide. Briteissä tämäkin muutaman euron edullisempi.
Evansin koruvalikoimat ovat todella hyvät ja kenkiä aion ehdottomasti katsoa myös. :)
TopShop on ehdottomasti myös käymisen arvoinen paikka, vaikka en sieltä varmaan vaatteita löydäkään. Kaikkea muuta löytyy kyllä. :)
Westfieldin ostoskeskus on aina pakollinen käyntikohde
Starbucksia ei tarvitse metsästää, niitähän löytyy joka kadunkulmasta. :D
The Conran Shop on sisustusliike ja kaikkea muutakin siellä näytti olevan. Sijaitsee vielä sopivasti Chelseassa, jos bongailisi samalla joitain julkkiksia?
 Tekemistä riittää todella hyvin tuon muutaman päivän ajaksi ja tietty siellä kauemminkin viihtyisi. :)

Tein tänään muuten todella herkullista tonnikalapastaa. Ohjeen otin täältä.
Ei malttaisi odottaa illan peliä. Kyllä leijonien pitää tämä nyt voittaa, kun viisut meni penkin alle...:D

2 kommenttia:

  1. Starbucksin kahveja saa nykyään ihan markettien kylmäkaapeista.
    t.Satu

    VastaaPoista
  2. Mutkun mä en siitä kahvista niinkään välitä vaan strawberry creamista ja mustikkamuffineista. :D

    VastaaPoista