sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Back again

Eilen myöhään tultiin takaisin kotiin. :)
Aika hyvä ajoitus taas kerran, kun tänään lehdessä oli juttua tuhkapilvestä, joka saattaa uhata Euroopan lentoja.
Kun olimme vuonna 2005 Lontoossa, niin hetki siitä kun olimme tulleet kotiin, saimme lukea Lontoon terroristi-iskuista.

Matka oli jälleen kerran onnistunut ja Lontoo edelleen mahtava paikka. Ja vaikka tämä taisi ollakin jo peräti 7 kerta, kun olimme kaupungissa, niin silti löysimme taas uusia tutustumisen arvoisia paikkoja.

Muutama seuraava postaus käsittelee Lontoon matkaa. Ajattelin jaoitella ne ihan päivien mukaan ja sitten tietysti ostokset vielä erillesenä postauksena. Huomenna alkaa työt aikaisin aamulla ja kiirettä on muutenkin mutta yritän ehtiä postailemaan mahdollisimman useana päivänä. Tämä päivä on mennyt tavaroiden purkamisen merkeissä, pyykin pesulla, Emmerdalen rästiin jääneiden jaksojen katsomisella ja tietysti rakkaiden kissujen kanssa puuhasteluun. Lisäksi tuli käytyä ruokakaupassa ja miehen harrastuksen parissa kävin myös tänään pyörähtämässä.

Huomenna sitten juttua ensimmäisestä päivästä. Käsittelen kuvia vielä tänään ja lisäksi pitäisi saada kuvia matkaseuralaisten kameroista. Omasta kamerasta loppui akku perjantaina ja vaikka laturi oli mukana, niin ei se paljon auttanut siellä hotellihuoneen matkalaukussa. Meidän meininki oli puhtaasti se, että aamulla lähdettiin yhdeksän jälkeen jo liikenteeseen ja takaisin tultiin hotellille vasta illalla ysin tai kymmenen aikoihin.

Menen nyt paijaaman kissuja lisää, oli niitä niin ikävä. Oli muuten todella hyvä kissahoitola täällä Vaasassa, aiotaan käyttää ensi kerrallakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti