keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Päivän asu

Bolero-Yours, Tunika -Zizzi, Leggarit-Zizzi
Täällä Vaasassa on tänään ollut tosi lämmin päivä ja niin varmaan muuallakin? Todella hyvin pärjäsi tuolla vaatetuksella. Ihanaa, kesä on tullut!

Kävin äsken kaverin kanssa 6 km:n lenkillä. Täytyy ottaa tavaksi, kun täällä on niin paljon mielenkiintoisia polkuja, jotka täytyy tutkia. :) 

Olen menossa muuten ylihuomenna Lahteen, ei ole siellä tullut käytyä ollenkaan näin aikuisiällä. Matka liittyy tuohon uuteen pestiin. Sitten lauantaina menen Sjoelle taas hotelliin yöksi, kun The Blanko vetää keikan Ilonassa. Kun muutimme tänne, niin saimme tosi paljon muuttoapua vanhemmiltani. Silloin tuli luvattua, että lähden kaikille keikoille äidilleni kaveriksi, jos ne vaan tulee kohtalaisen lähelle. On tietty mukava mennä katsomaan poikia, kun viimeksi vetivät niin älyttömän hyvin. Mutta vielä enemmän kiinnostaisi, jos siellä sattuisi esiintymään Sara. :)<3

2 kommenttia:

  1. RobinHood/AkuAnkka -asu. Ei käy laihoille, eikä lihaville, eikä normipainoisille. Sit jos leggarit on vielä sellaiset että kun valo osuu tietystä kulmasta näkyy terveyssiteen siivekkeestä lähtien kaikki mitä ei haluaisi nähdä.

    Miksi ihmiset käyttää sukkahousuja päällysvaatteena?

    VastaaPoista