torstai 2. kesäkuuta 2011

London day 3&4

Taas ehti vierähtää muutama päivä poissa blogin parista. Mutta nyt postailen Lontoon viimeisistä päivistä, että päästään muissakin postauksissa eteenpäin. :)

Torstaina jalkauduimme Oxford Streetille ja Carnaby Streetille. Oxford on shoppailukatu, jossa on aina ihan varmasti paljon ruuhkaa ja paljon isoimpia Lontoon tavarataloja. Myöskin Evansin lippulaivamyymälä sijaitsee Oxfordin streetin toisessa päässä Marble Archilla. Carnaby street on oikeastaan sitten Oxfordin vastakohta. Rauhallinen ostoskatu, jossa on paljon pikkuisia putiikkeja. Löysimme sieltä mm. pienen suklaapuodin, mutta ei ostettu kuitenkaan mitään, tuoksuteltiin vaan. :)

Carnaby Streetin sisäänkäynti
Oxfordilla
Kävimme Leicester Squerillakin, jossa on paljon viihdettä leffateattereiden muodossa ja lippuja näytelmiin jne. saa ostettua edullisesti pienistä kioskeista. Kävimme syömässä Meksikolaisessa ravintolassa, jossa tarjoilija mokasi kaatamalla kokonaisen cokis lasillisen mieheni syliin. Ja tietty miehellä oli juuri edellisenä päivänä ostetut Tommy Hilfigerin vaatteet päällä... :(
Vaadin tarjoilijalta hyvitystä loppulaskusta..saimmekin, mutta ainoastaan parin punnan edestä. Ei mennyt ihan putkeen se...
Menimme sitten jälkkärille Häagen Dazsille. Oli aika huvittavaa, kun jälkiruoka meille kolmelle maksoi saman verran kun pääruoka edellisessä ravintolassa. Noh, kerrankos sitä. :)

Omaa annosta odottaessa... :D

Oma annokseni sisälsi brownien mansikka- ja vaniljajäätelön kanssa

Äitini panosti. :D

Torstaina oli paljon ohjelmaa, kun lähdimme tutkimaan sellaista aluetta, jossa ei ollut ennen tullut käytyä. Käveltyä tuli p.a.l.j.o.n. Minun oli pakko ostaa uudet kengät Carnaby Streerin Officen kenkäliikkestä, kun Suomesta ostamani Riekerin kengät hinkkasivat pikkuvarpaani ihan muusiksi. Onneksi löysin hyvät ja ilmavat kengät, jotka eivät häirinneet muussautuneita pikkuvarpaitani ollenkaan. :)

Otimme metron Camden Towniin, josta kävelimme viehättävien siltojen ja talojen ohi Primrose Hillille. Kyseinen paikka on nimensä mukaisesti kukkula, josta pääsee ihastelemaan Lontoota yläpuolelta. Mieheni bongasi tämän paikan jonkun blogista, en vieläkään muista että kenen blogi se oli..tai luenko sitä itse. :D

Hmm..mansikkaa. Kuvassa myös uudet kengät. :D
Jatkoimme kukkulalta sitten muihin mahtaviin paikkoihin, Lontoossa meinaa riittää paljon ihania kukka kylläisiä puistoja ja vesi elementtinä esittäytyy myös. :)
Kahvila, jossa pistäydyimme
Tässä puistossa oli paljon perinteisen brittiläisen urheilun harrastajia.
Bongasin ihanan putouksen, taidan tästäkin teetättää taulun. :)Tämä hiipivä orava tuli tosi lähelle meitä, taisi olla oravalla ruoka mielessä.. :)
Perjantaina menimme sitten jonkin verran Lontoon ulkopuolelle. Mies surffaili netissä hotellilla edellisenä iltana ja mietti, että mitä tekisimme perjantaina. Lähdimme sitten junalla meille ennestään tuntemattomaan kauppakeskukseen. Erikoista siellä oli se, että vihdoin pääsin Yoursin myymälään, Lontoossahan niitä ei yhtään ole. Tosi hassua oli olla ihan livenä sovittelemassa Yoursin vaatteita. Myymälä oli aika pieni ja mielestäni liikaa vaatteita siihen tilaan. Ostin sieltä sitten perusvaatteita kuten t-paitoja, leggareita ja toppeja.

Päällä uutta vaatetta. Farkut Evansilta, Toppi H&M:ltä ja neuletakki NewLookilta. Jalassa ne uudet pikkuvarvas ystävälliset kengät. :)
Omasta kamerasta loppui akku tässä vaiheessa. Ostoskeskuksen nimi oli muuten Lakeside Shopping Centre, jos jollakin lukijalla on vaikka edessä Lontoon reissua. Ostoskeskukseen pääset tutustumaan täällä.

Yhden kuvan ehdin vielä nappaamaan ja kuvaan pääsi aina yhtä vaikuttava Big Ben.Seuraavaksi sitten ostoksien esittelyt.  :)

1 kommentti:

  1. Ahh, kuvia <3 Ei kyllä yhtään helpota mun matkakuumetta... Ja nyt alkas vielä tehdä jätskiäkin mieli.

    VastaaPoista