tiistai 3. toukokuuta 2011

Pian matkaan

Nyt se on varmistunut, että saan nauttia Lontoosta 5 päivän ajan parin viikon päästä. <3 Tehtiin nyt tälläinen ratkaisu, koska sitten kesällä en saa varmaankaan mahdollisuutta matkusteluun ja miehelläkin on töitä koko kesä. Kuinka mahtavaa taas päästä kävelemään Covent Gardenissa, istuskelemaan Starbucksiin ihanan mustikkamuffinin kanssa, päästä ihan livenä Evansille sovittelemaan vaatteita ja muutenkin aistimaan sitä ihanaa ilmapiiriä, joka Lontoossa on. Hotellin valkkaus oli aikamoinen operaatio, koska sijainniksi halusimme Paddingtonin ja tosi moni hotelli tuntui olevan täysin buukattuja juuri tuolle viikolle.
Tähän hotelliin sitten loppujen lopuksi päädyimme, juurikin sijainnin takia. Ei ole saanut kovin mairittelevia arvosteluja Tripadvisorissa mutta eiköhän me kestetä. Tjäreborg on kelpuuttanut tuon hotellin listoilleen, että ei se kai ihan kauhea loukku ole. :)
Kissuille löysimme hyvän hoitolan, ainakin ensivaikutelma ja muiden kommentit vakuuttavat hyvästä hoidosta. Kova ikävä kyllä tulee molempia, ne vaan on niin rakkaita.

Ihan mukavasti tullut jo kysymyksiä tuohon viime postaukseen liittyen ja toki saa vielä kysyä. :) 

4 kommenttia:

 1. hih, ollaanko jopa samaan aikaan kaupungissa? meikä starttaa reissun 15. päivä.

  VastaaPoista
 2. Heips! Taidetaan kuule sitten olla samaan aikaa Lontoossa. :) Kuinka pitkö teidän reissu on? Me startataan matkaan 17.5.

  VastaaPoista
 3. Yritin jo eilen kommentoida, mutta tää ei kai suostunut lähettämään mun kommenttia. Me lähetään takaisin lauantaina aikasin aamulla. Eli kuutisen yötä ollaan.

  VastaaPoista
 4. Ollaanko samassa koneessa sitten lauantaina? :) Meidän lähtee kymmenen jälkeen!

  VastaaPoista