sunnuntai 8. elokuuta 2010

Viikonlopun meininkejä

Nopeasti mennyt taas tämäkin viikonloppu, snif.
Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin Alahärmän suuntaan katsomaan Chisua. Olihan siellä muitakin esiintyjiä, mutta muut eivät kiinnostaneet. Chisua en ole koskaan ennen nähnyt, mutta olipa kaunis ja hienoa keikka! Chisulla on niin ihana ääni ja lavasäteily on tosiaan säteilyä. Keikka meni omalta kohdaltani vähäsen pieleen, kun edessä piti hillua sellainen pitkä keski-ikäinen mies, joka otti keikan hiukan liian tosissaan ja ei välittänyt muista kanssa kuuntelijoista. Päätettiin sitten poistua takavasemmalle jo muutaman biisin jälkeen, keikka kesti sellaisen vajaa puolitoista tuntia.

Tapahtumassa oli Martina ja sen välkehtivät tytötkin esiintymässä. Aika hurjat kengät Martinalla jalassa, kuten kuvasta näkyy.


Asun miettimiseen ei jäänyt paljon aikaa, asuna oli seuraavanlaista.


Tunika: Macy´s New York, oonkos esitellyt tuota ollenkaan aiemmin?
Bolero: Yours, UK. Tilattu viime vuoden puolella
Leggarit: Zizzi Jyväskylä.
Kengät: Aldo, New York

Tuli muuten mieleen Jyväskylän Zizzistä taas uusi asia, joka ei ainakaan vakuuta minua kyseisen paikan palvelusta. Tällä viikolla piti tulla puhelu siitä mekosta, jonka he ovat saaneet myyntiin. Mutta eipä ole tullut puhelua..


Siellä hallissa, jossa Chisukin esiintyi, oli aika huono ilma..kuten kuvasta saattaa huomata. Lauantaina olikin sitten pää kipeä pitkästä aikaa, varmaankin johtuen juuri tästä hallin huonosta ilmasta. Tosin, yöunet jäi aika lyhyeksi, kun la.-aamuna piti lähteä aikaisin kirppikselle myymään taas omaisuuttaan pois (että voi ostaa uusia tilalle. :). ) Tykkään tosi paljon olla torilla ja myydä ihmiselle suoraan tavaraa, kuin viedä niitä viikoksi myyntiin jonnekin itsepalvelukirppikselle.

Tänään varmaan tulee ukkonen ja myrsky tänne Seinäjoen suuntaan. Harmi, kun Sonisphere meni pilalle myrskyn takia, toivottavasti kukaan omista tutuistani tai muutkaan eivät ole loukkaantuneet.

Nyt lähden kaverille kylään. Laitan muuten chisun keikasta myöhemmin vielä kuvia.

2 kommenttia:

  1. Onko Seinäjoen torilla aina lauantaisin kirppistouhuja? Tulee aika usein siellä suunnassa käytyä, joten ois superkivaa päästä juuri sun myytäviä tavaroita kattomaan...josko joskus löytäis itelleenkin jotain =D

    VastaaPoista
  2. Täällä sjoella on huonosti viikonloppuisin kirppiksiä, raviskalla on mutta sinne ei kannata mennä. Kerran olin ja sain 5€ myyntiä. :D Olin muualla myymässä viime viikonloppuna, pienemmällä paikkakunnalla. :)

    VastaaPoista