sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ihana mekko myytävänä

Ei käynyt hyvin ei. Tilaamani Asoksen mekko saapui ja valitettavasti jouduin toteamaan, että mekko ei malliltaan ole minulle sopiva. Otin varmuuden vuoksi yhden koon isomman, mutta silti mekko ahdistaa, kun istuu.
Joten laitan sen täällä myyntiin ensiksi ja jos ei mene kaupaksi, niin sitten huuto.nettiin.


Mekon koko on 24 (EU 52). Mielestäni menee hyvin 50 kokoiselle, tai sitten sirolle 52:lle, jota en sitten ilmeisesti ole. :D Pyydän mekosta 70€ + postikulut, jotka ovat n. 8€ luokkaa. Minulle mekko maksoi postikuluineen 85€, joten saatte alennusta. Nouto sopii toki myös hyvin, jos joku sattuu asumaan lähellä.

Keksin ratkaisun omaan pukeutumisongelmaani eilen. Ajattelin laittaa Torridilta tilaamani mekon, jota olen käyttänyt paljon. Mutta sitten muistin kaapissani olevan Monsoonin mekon, jota olen käyttänyt kerran häissä. Mekko on kokoa 50 ja meni ihan hyvin päälle, kun sitä eilen sovitin. Yritän saada sitä vähäsen muokattua ompelijalla, niin ei ole sitten ihan samanlainen mekko. Tulee vaan kiire, kun juhlat on jo lauantaina.

Viikonloppu on taas hurahtunut nopeasti ohi. Perjantaina suuntasin mökille, joka oli vuokrattu viikonlopuksi. Olimme siellä lauantaihin asti ja sitten tänään suuntasimme Vaasaan pikavisiitille. Kävin koruja katselemassa mekkoa varten ja tapasin hyvää ystävääni. Harmi vaan kun suurin osa liikkeistä oli kiinni. :(

1 kommentti:

  1. Voih, ikävää ettei mekko sopinut :( Se oli kuitenkin aika veikeän näköinen, mutta kieltämättä varmaan aika haastava päällä. Itsehän en juuri koskaan mekkoja löydä kun yläosa ja alaosa ovat aivan eri paria. Ainoastaan semmoiset 50-lukuhenkiset onnistuu...

    VastaaPoista