tiistai 17. elokuuta 2010

Kaunokaiset

Sain tänään postia...


Tilasin nämä söpöläiset Evansilta lauantain juhlia varten. Tai oikeastaan mieheni tilasi synttärilahjaksi ja lisäksi yhdet farkut oikealla lahkeen pituudella. Vaikka Evansin suunta on mielestäni viime aikoina ollut alaspäin vaatteiden suunnittelussa, niin kenkiä he kyllä osaavat suunnitella! Näissä on 7,5 cm korko, mutta ovat hyvät jalkaan ja lesti on juuri sopiva jalkaani. Platform pohja helpottaa myös omalta osaltaan jalan asentoa.

Nyt alkaa helpottaa asun osalta. Leipomiset on kyllä aika pahasti vielä suunnittelu asteella. Osa tarjoiluista tulee vuokrapaikan puolesta ja osan tekee muut sukulaiset ja se yksi osa on sitten minun harteilla. Tykkään kyllä leipoa, mutta mukavampaa olisi ajan kanssa oikein. :)

Saa ehdottaa leipomuksia, jotka tulee kätevästi isommallekin joukolle?

4 kommenttia:

 1. Ihanat kengät!! Pitääpä itsekin käydä vilkuilees Evansin sivuja, jos siellä olis hyvä kenkävalikoima :)
  -Anne

  VastaaPoista
 2. Teille tulee oikein isotkin kihlajaiset? Ihan kuitenkin kotiseudulla järjestätte? Mä en ees ollu koskaan kihloissa :DD Suoraan vaan vihille :D Käy se niinkin?

  VastaaPoista
 3. Anne: Malliltaan tosiaan sopivat hyvin omaan jalkaani ainaski ja lisäksi kengät on Evansilla kohtalaisen edullisia. :)

  Jenni: No ei nyt mitkään kauhean isot, n. 50 ihmistä. Mun kotiseudulla järjestetään, ravintola ollaan vuokrattu. Käy se niinkin, että skippaa kihlajaiset. ;) Tosi moni on sanonut, että ei järjestänyt kihlajaisia muuta kuin kavereille jotain iltasella. Sitä en muista, että missä vaiheessa päätettiin järjestää tämän kokoluokan juhlat. :D

  VastaaPoista
 4. Huu, onhan ne aika isot :D Tosin mun vanhimman siskon häissä oli aikoinaan joku 500 henkee ja pohojalaaseen tyyliin oli vuokrattuna koko Hämeshavusen kartano Kauhajoella ja kekkereitä juhlittiinkin sitten heti pari päivää putkeen! Varmaan mulle jäi siitä traumat kun olisin omiin häihini halunnut vain mut ja Miken :D Mutta oli vähän puoli pakko kutsua enemmänkin lössiä, että saatiin viisumianomuksiin niitä todistajalausuntoja ;D Eikä sitäpaitsi Amerikassa häät oo ees vakuuttavat jos ei nyt ainakin 200 henkee oo paikalla... Meillä nyt oli vain joku alle 25, ehkä ne sen takia on epäluuloisia? :D

  Mut jänskää, toivottavasti saitte kaikki hommat kuntoon ajoissa ja päivä sujuu loistokkaasi!

  VastaaPoista