keskiviikko 4. elokuuta 2010

Päätöksiä

Niin kiitos kaikille kommenteista. Todella ihanaa, että jaksoitte kommentoida. <3

Tilaan mekon loppuviikosta ja tosiaan kallistuu tuon nro. 4 puolelle tällä hetkellä eniten. Ei ole kyllä mitään hajua Asoksen malleista ja kokoluokituksista, ajattelin tilata koon 24, että ei ainakaan sitten jää kinnaamaan mistään. Tosin pelottaa, kyllä että yläosa on sitten aivan liian iso ja mekko putoaa koko ajan. :/

Olipa pelottava ukkonen taas tänään. Kauheaa tuhoa saanut aikaan Jyväskylän suunnalla ja muuallakin, pitää toivoa että oli viimeinen tällä vuodelle. Onko ketään lukijaa myrskyn suuunnilta?

On ollut vaikea pukeutua töihin, kun on aamusta viileää ja sitten iltapäivällä taas lämmintä ja kosteaa. Noh, eikö se syksy sieltä pian tule ja toivottavasti ilman syysmyrskyjä. Tänään kävin vähäsen kaupoilla töiden jälkeen, ihan perustarvikkeita hakemassa..niin ja yhdet kengät. Huomasin kenkiä ostaessa, että olen kyllä mennyt kenkien hankinnassa liikaakin tuonne mukavuuden puolelle. Jotain pari vuotta sitten käytin korkkareita päivittäin, mutta nyt ballerinat tai loaferit sujahtaa jalkaan aamuisin mukavuuden takia, iiks. Jossakin lehdessä oli juuri juttua korkokengistä, olisikohan ollut Sarassa. Artikkelissa oli käsitelty aihetta korkokenkien jokapäiväisestä käytöstä puolesta ja vastaan. En tiedä sitten, että mikä on totuus, mutta itselläni ainakin pitää olla kantapään alla tukea, että jaksaa kävellä enemmän. Enää en jalkaani laita avokkaita ja ballerinoja, joissa ei ole kunnon kumipohjaa tms. laisinkaan. Tänään ostamani kengät maksoi alle 20 €, vaikka ovat aitoa nahkaa ja niiiiin mukavat jalkaan, että ei paljon lompakko köyhtynyt.
Näillä varmaankin tallusten Lontoon katuja sitten syyskuussa (elleivät sitten rupea hinkkaamaan jostain).
 
Huomenna on muuten synttäripäiväni ja tänään herkuteltiin täällä vanhempieni luona pakastekakuilla, jotka ovat yllättävän hyviä. En viitsinyt äitiä laittaa leipomaan nyt illalla, kun huomenna en täällä enää ole.Vasemmalla oleva kakku on Frödingen sydänkakku (?) ja oikella oleva joku sirkuskakku, pakasteesta sekin.
Lahjoja en tänä vuonna saakaan, kun New Yorkin matka oli osaksi synttärilahjaa.
Perjantaina on tarkoitus mennä Power Parkiin..niin se on synttärilahja, että perumpas sittenkin äskeisen... :)

Olen taas jaksanut leikkiä Konadilla ja seuraavanlaisia kynsiä on tullut.
Öh, taitelijan käsi näköjään vähäsen harittaa, kun näin epäsiistejä kynsiä läheltä katsottuna..


Nyt rupesi tuulemaan aika paljon ja tässä talon ympärillä on aika järkyttävän isoja puita.....

1 kommentti:

  1. Harmi kun ei ehditty osallistua äänestykseen! Valitsemasi puku on hyvä valinta.
    Synttärit, paljon onnea! Koskas sit juhlitaan ;)
    t:J&M

    VastaaPoista