sunnuntai 22. elokuuta 2010

Now it´s over

Juhlat on nyt juhlittu.

Juhlittelu alkoi perjantaina, kun menimme jo valmistelemaan paikkojan mökille, jonka olimme vuokranneet koko viikonlopuksi. Otimme Elviran mukaan, joka otti paikan heti omakseen, niin kuin kunnon reissukissun kuuluukin. :)

Kaikkein mukavinta olo tietenkin nousta sohvan päälle ja tuijotella ulos.Sitten kun oltiin saatu paikkoja kuntoon, niin alettiin grillaamaan. Hyvin yksinkertaisesti, ihan vaan makkaraa.

Sain toimia grillimestarina.


Olenko omaksunut möksävaatetuksen oikeaoppisesti? Eli mahdollisimman mukavaa ja rentoa ja crocksit tietty jalkaan. :)
Jakku: Gina Tricot
Tunika: Halens
Leggarit: Seppälä


Puitteet möksällä oli kyllä hienot, vesi elementtinä on voittamaton. Lapsuudessa vuokrattiin mökkejä, mutta omaa ei ole koskaan ollut. Omakotitalo järven rannalla kuulostaisi kieltämättä aika ihanalta!!
Käytiin muuten mieheni kanssa uimassakin, vaikka vesi taisi olla siinä yhdeksän maissa illalla jotain 15 asteista, mutta hyvin pärjättiin. Soutelemaan ei keritty, kun tohinaa riitti.

Lauantaina sitten laíttauduttin mökillä ja ajeltiin kohti juhlapaikkaa, joka on noin 15 km:n mökiltä.

Juhlapaikalle saavuttiin siinä puoli 12 maissa, juhlat alkoi klo 13. Ravintolan puolesta oli tilattu kakut ja sämpylät. Suvun voimin sitten tehtiin muut tarjottavat, itse tein maustekakun.


Näytin tältä.Mekko: Monsoon, ostetu Lontoon matkalta outlet-kylästä.
Bolero: Faith 21, New York.
Sukkahousut: KappAhl (oli muuten hyvät, sinne on tullut ainakin minulle uutena tuttavuutena laaja sarja sukkahousuja, kokoja oli 54 saakka).
Kengät: Evans.

Nuo kengät oli muuten sitten virheellinen valinta. Ovat jalkaan hyvät, mutta omassa jalassani ei pysy tuo slingback kiinnitys!! Jouduin laittamaan niitä paikoilleen ihan muutaman askeleen välin, ei ollut yhtään kiva homma! Tästä lähin pysyn uskollisena avokkaille.

Juhlat meni hyvin ja ruokaakin riitti, tarkalleeen laskettuna vieraita oli tasan 50. Juhlien jälkeen siirryttiin möksälle, joka oli vuokrattu lähinnä ystäviä varten saunomista ja vapaamuotoista juhlimista varten.

Ne kuvat onkin sitten x-rated. ;)

3 kommenttia:

 1. Aaahhhaha x-rated :D

  Joo mutta! Olit tooooooooosi kauniina matkassa! Paljon onnea molemmille!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea, myös miehelle!

  Esitteleppä joskus tuota iltapukua tarkemmin, on meinaan upea!

  Ellu

  VastaaPoista
 3. Jenni: Tai no mun osuus kuvista ei ole x-rated niinkään, mutta tuon miehen on. :D Kiitoksia onnitteluista. :)

  Ano: Voisin kyllä esitellä tarkemminkin, oli meinaa kyllä todella mahtava löytö Monsoonista! Kerron miehellekin onnittelut. :)

  VastaaPoista