sunnuntai 1. elokuuta 2010

Crossia ja rallia

Eilen oli kiva päivä, lähdin jo aamusta liikenteeseen ja takaisin kotiin tulin vasta puolenyön jälkeen. Matka kävi ensiksi jyväskylään Keljon kauppakeskukseen ja siellä pääasiassa kiinnosti Zizzi. Sielläkin oli alennusmyyntiä vielä jäljellä, mutta ei oikein ollut minun tyylisiää juttuja. Ensi viikolla sinne tulee uutta tavaraa ja yksi mekko nimenomaan, josta minulle soitetaan ensi viikolla. Saas nähdä, että olisiko se hyvä mekko, lupasivat puhelimessa sitä minulle kuvailla. :D Zizziltä ostin ihan perustopin ja leggarit, toppi oli kyllä söpön vaaleanpunainen. Kävin lisäksi Mekassa kenkiä katselemassa, sieltä en ostanut mitään. Äitini tosin löysi minunkin puolestani, olisin minäkin saanut kengät, mutta kun en löytänyt mieleisiä tai sitten koot oli loppu. Siellä oli meinaa kampanja, että jos ostaa kahdet niin toiset ilmaiseksi.

Pienimuotoisen shoppailun jälkeen lähdimme Jyväskylän naapuriin Jämsään, jossa veljelläni oli crossi mönkijä kilpailut. Allaoleva kuva on sieltä napattu.


caprifarkut: new yorkista K-mart ketjun liikkeestä. Näitä en olekaan aiemmin esitellyt, maksoi ainoastaan 22$, eli edulliset.
Tunika: Faith21, New York
Hihaton jakku: Zizzi
Huivi: Sister´s point

Kilpailujen jälkeen siirryttiin ralliautojen letkassa kohti Jyväskylän Paviljonkia, johon saavuttiin juuri sopivasti palkintojenjakoon. Hienoa, että Jari-Matti voitti, kotikylän poikia. :)

Sieltä sitten ajettiin kotiin ja tänään on mennyt päivä ihan hujauksessa ohi, nukkumista kuului ohjelmaan suurissa määrin. :)

Huomenna töihin ja uusi viikko taas alkuun.

Ainiin, tein äsken cheapsmellsistä tilauksen pitkästä aikaa. Harmi, kun eivät voi toimittaa aerosolisia tuotteita tänne, tilaamatta piti jättää meinaa Tigin masterpiece todella mahtava lakka! Tilaukseen lähti vain Guinotin tuotteita, jotka ovat reilusti edullisempia siellä kuin täällä Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti