maanantai 2. elokuuta 2010

Äänestys!

Nyt rupeaa aika käymään vähiin mekon valinnassa ja päätin kysyä teidän mielipidettä, on teitä nyt ainakin toivottavasti pari siellä äänestämässä. :) Kyse on omista kihlajaisistani, eli mekon pitää olla tarpeeksi juhlava. Yritän mekon saada tilaukseen tällä viikolla, joten aikaa ei ole paljon.


Kuvat saa isommaksi klikkaamalla ja sitten zoomaamalla. Laittakaa kommenttia, jos ette näe kuvia kunnolla. Kiitoksia jo etukäteen, jos jaksatte käydä kuvat läpi ja äänestää! :))

11 kommenttia:

 1. Tuo violetti mekko on upea :)
  -Anne

  VastaaPoista
 2. Minun suosikkini on mekko numero 4.
  Pidän vaaleasta väristä ja mekon mallista jonka kuvittelisin sopivan sinulle.
  Onnea kihlauksen johdosta!

  VastaaPoista
 3. Mä tuen tuota vaaleanpunaista (?) mekkoa numero 5. Mielestäni kiva malli ja haluaisin itsellenikin jos olisi mitään toivoa siitä, että jopa pysyisi päällä... mutta ellen kykene yössä kasvattamaan itselleni tissejä niin haaveeksi jää :D Tuen myös mekkoa numero 6 ja ottaisin senkin mielelläni itselleni. En vaan osaa ajatella itselläni mitään lyhyttä mekkoa sellaisenaan, vaikka ne muilla ovatkin upeita.

  Sun suosikkia on vähän hankala arvioida, mutta jotenkin luulisin sen olevan samoilla linjoilla noiden mun valintojen kanssa... Ehkä mustaa.

  Niin ja onnea vielä täälläkin kihlauksesta, mikäli ne onnittelut eivät aiemmin sulle asti välittyneet!

  VastaaPoista
 4. Mä äänestän mekkoa numero viisi. :)

  Ja onnea!

  VastaaPoista
 5. Äänihajontaa kehiin:

  mielestäni numero 7 on ihanin. Malli on ihana ja imarteleva ja mekko on selvästi sellainen, että asustamalla oikein sitä voi käyttää melkein milloin vain.

  Tekisi mieli hankkia itsellekin :)

  VastaaPoista
 6. Onnea!

  Äänestän kasia. :)

  Ellu

  VastaaPoista
 7. Suuret Onnittelut Kihlauksen Johdosta!
  Mä näkisin sun päällä tuon mekko numero 5, musta toi väri sopisi ihanasti sulle ja olis jo hiukan syksyinenkin väri... ja toki tuo on mun lemppari värikin. :DD Tuo olis juhlava ja söpö tuon rusetin kanssa. Mutta huonoajakaa vaihtoehtoja ei oo numerot 1 on tosi nätti, mut onko musta vähän liian synkkä pelkästään? 4 nätti kans, mut ehkä liian vaalea!? ja 8. Ihanan värinen, mut sais olla enemmän "erikoisempi" leikkauksiltaan.

  Ja Sanon et joku noista 4:stä on sun mieleen?
  -KataMaria-

  VastaaPoista
 8. Onnittelut kihlautumisen johdosta! Musta kaikki Asoksen mekot on loistavia valintoja, mut numerot 4 ja 5 sopis musta elokuuhun. Nro 3 olis monikäyttönen, valkoista ja mustaa -> helppo asustaa. Mäkin luulen sun valitsevan mustaa, mutta toivon jotain värikkäämpää. Itsellänikin se musta on turvallisin valinta, mutta mietin kuumeisesti lokakuulle vihkiytymismekkoa maistraattikäynnille ja ebayssa on onneksi tarjolla näitä mittatilauspalveluja lukemattomissa malleissa ja väreissä - kun vain osaisi päättää...

  VastaaPoista
 9. Onnittelut kihlauksesta myös täältä <3 . Mä veikkaan, että sun suosikki on numero 5.
  Mutta itse äänestäisin numeroa 8, aivan yli-ihana mekko :)

  VastaaPoista
 10. Onnea kihloista!

  Minä äänestä numeroa 3, tosi kaunis ja herkkä mekko. Mallikin todennäköisesti pukee meitä muodokkaampia ;)

  Sinun suosikiksi epäilen mekkoa numero 8.

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia kaikille kommenteista. :) Vieläkin saa toki äänestää. Aika monen suosikki on tuo nro. 5, mutta omani suosikkini se ei ainakaan tällä hetkellä ole. Mekko on kaunis, mutta minua mietityttää tuo pituus, koskaan ei ole noin lyhyttä ollut. Toki mallin päällä on lyhyempi, kun tässä 160cm pitkässä varressa. :D
  Oma suosikkini tällä hetkellä on nro. 4 ja sen varmaankin tilaan, tosin mustana. Kun kuvassa väri näyttä hennon vaaleanpunaiselta, mutta tuotekuvauksessa väri on nude, joka ei sovi minulle pätkääkään!

  VastaaPoista