tiistai 29. kesäkuuta 2010

Shoppailujen satoa

Nyt kerkisin muutaman kuvan otattamaan uusista vaatteistani ja muistakin ostetuista jutuista. :)


Maximekko: Forever 21, Faith 21- mallisto.
Aurinkolasit: Guess Accessories




Trikoopaitis: Faith 21- mallisto.
Farkut: Evansin, ostettu jo jonkin aikaa sitten.
Kauhea ilme: Allekirjoittaneen


Paitis: Conway, New York. (Oli tosi edullinen paikka, tyyliin Suomessa Tarjoustalo)



"Timanttikengät": ALDO, New York



Bolero: Faith 21- mallisto
Toppi: Faith 21- mallisto
Laukku: Guess



Mekko: Conway, New York
Iltalaukku: Guess


 Rannekoru: Guess




Tunika: Faith 21- mallisto
Hihaton jakku: Faith 21- mallisto
Leggarit: Faith 21- mallisto


Muutakin tuli ostettua, mutta en kaikkia saanut kuvatuksi..Myöhemmin sitten lisää. :)

Nyt on metsästyksessä täydellinen juhlamekko omia juhlia varten. Tämä saitti on tällä hetkellä aika vahvoilla, onko kenellekään kokemuksia? 

9 kommenttia:

  1. Moi! Oon lukenu sun blogia jo muutaman viikon, mutta nyt vasta ahkeroidun kommentoimaan. Upeita ostoksia! Mäkin oon halunnut Jenkkeihin jo pitkään juuri vaate- ja laukku/koruostojen takia, mut tähän saakka on pitänyt tyytyä ebayn tarjontaan. Piti kysyä, että oliko noissa liikkeissä mistä ostit niin käytössä meidän koot (siis xl, xxl jne.) vai USAn numerokoot? Mä oon niissä vähän ulalla, kun tuntuvat olevan vähän eri numerot kun Brittikoot, jotka on Yoursin ja Evansin myötä tulleet tutuiksi. Bongasitko mistään isompaa mallistoa joltain "hienolta" merkiltä? Mä oon ostanut ebaysta yhden DKNYn mekon pluskokosena, mut muuta en ole löytänyt. Olis mahtava löytää Guessia tai jotain vastaavaa reilummassa koossa.
    Tykkään sun blogista, sulla on hieno tyyli ja ihania vaatteita. Oon miettinyt myös oman fatshionista-blogin perustamista, mut onkohan mulla riittävästi vaatteita esiteltäväksi...

    Kivaa kesän jatkoa!
    Sari - ja kilometrikommentti :)

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Ja kiitos ihanasta kommentista:)
    itselläni oli suuret odotukset USAn vaatetarjontaa ja muitakin tavaroita kohtaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että hiukan pettymään jouduin! Esim. lentokentällä tarkkailtuani ihmisiä, olen sitä mieltä että se kansa on laihtunut. Ja näin ollen plussakoon merkit ovat hävinneet. Löysin ainoastaan Conwayn ja Faith 21- malliston, josta löysin vaatteita. Kun olin käymässä New Yorkin ulkopuolella Woodbury Premium Common Outletissä, niin siellä koko paikassa ei saanut mistään plussakokoja! Kysyin esim. Leviksen isosta liikkeestä plussakokoja, niin vastaus oli että ei ole. Lisäksi parista muustakin tuli kysyttä, niin saman vastauksen sain. Muita tavaroita kyllä löysin tuolta outlet kylästä, esim. kosmetiikkaa, kenkiä, asusteita yms. edullisesti. Luxusmerkeistä Tommy Hilfigerin Fifth Avenuen liikkeessä kävin pyörähtämässä ja heillä ei näkemäni mukaan plussakokoja ollut. Itse olisin halunut törmätä Baby Phatin plussamallistoon, mutta ei osanut silmään missään, en tosin googlettanut etukäteen asiasta mitään.

    Teen varmaan postauksen vielä tarkemminkin tästä aiheesta, kun on niin mielenkiintoinen ilmiö!
    Manchesterin lentokentällä oli ihana kierrellä kaupoissa, kun siellä oli mm. Monsoon. Harmi, että kaikki rahat oli jo kulutettu Usan puolella. :(

    VastaaPoista
  3. Ainiin, ne kokomerkinnät.

    Usan kokosysteemi eroaa tosin Brittien merkinnöistä.
    Itselläni vaatteet oli kokoa 3X, kummassakin kaupassa. Se tarkoittanee kokoa 50 tai 52, jota normaalisti käytän...
    Suurin koko Faith 21- mallistossa on juurikin tuo 3X. Sutinaa muuten riitti tuossa osastolla, että ei ne kaikki Usan pyöreät tytöt olleet hävinneet, onneksi. :)

    VastaaPoista
  4. Oohhh!!!

    Rakastuin tuohon maximekkoon! Sopis ehkä mullekin?? Hyvät värit, just semmonen kivan näyttävä... tahdon ;__; Lisäksi tahdon tuon boleron, se näytti tosi kivalta... ja sitten vielä tuon mustan mekon ja sen kaveriksi vielä tissitkin, että se näyttäiskin joltain mun päällä... ja sitten voisin ottaa vielä tuon valkoisen laukunkin kun se sopis niin hyvin mun ballerinoihin! Ooh ja aah, miksen mä osaa enää ostaa vaatteita? :(

    VastaaPoista
  5. Niin joo ja sitten vielä voinen tässä "valistaa" kansaa sen verran että Usassahan jotkut merkitsee tuotteensa XXS-XXXL -skaalalla (tai joskus vielä enemmänkin Xiä) ja toiset numeroilla... Numerot menee suunnilleen niin (tosin riippuu vähän valmistajasta), että koko (0 ja 2 -kokoa en muista nähneeni?) 4=34, 6=36, 8=38, 10=40, 12=42, 14=44, 16 = 46, 18=48, 20=50, 22=52, 24=54, 26=56... jne... Kaupasta toki riippuu sitten sekin miten paljon kokoja löytyy. Monet mallistot tekevät ainakin 16 tai 18 asti, mutta jotkut loppuvat jo kokoon 14. Farkkujen tuumakoothan ovat sitten samat kuin täälläkin.

    Olisin ehkä voinut tän omaankin blogiini joskus laittaa? :D

    VastaaPoista
  6. Niin ja sekin vielä että brittikoot ovat vähän Usan kokoja pienempiä, eli kun useimmat Brittivaatteet tuntuvat netissä loppuvan joko kokoon 16 tai 18, niin niiden 18 taitaa vastata Usan kokoa 16. Semmottii.

    VastaaPoista
  7. Ai että!

    Meikäläinen lähtee niiiiin metsästämään maximekkoa :)

    VastaaPoista
  8. Ihania ostoksia.
    Hassua ettei niitä liikkeitä sit löytynytkää liiaksi asti. Ku mitä netti selaillu niin kaikki nettiputiikit tuntuu olevan usan puolella ja ei oo tullien takia tullu tilanneeksi, joten aina ajatellu jos joskus Usahan pääsis.
    -KataMaria-

    VastaaPoista
  9. Nyt tulee kommenttia vanhaan postaukseen, mutta ehkäpä tämänkin näkee joku. :)

    Olen aivan ällikällä lyöty että Forever 21 -liikkeessä on plusskokoja! Olin vuoden vaihtarina Amerikassa, enkä kertaakaan löytänyt sieltä (liikkeestä, ei maasta :D) itselleni mitään kokojen puolesta kun ne näyttivät loppuvan siihen kokoon 14 usein. Mielenkiintoista, täytyypä katsastaa!

    Muuten köyhän opiskelijan lempparipuoti olikin sitten Old Navy. :)

    VastaaPoista