torstai 24. kesäkuuta 2010

Viimeisiä viedään

Tultiin tässä  ihan juuri kaupungilta hotellille, jossa sitten vierähti iiihan koko aamu, päivä ja ilta.
Nyt ei oikein jaksa postata oikein mitään, unimatti kutsuu. Oltiin äsken Pitbullin keikalla, kerron siitä sitten myöhemmin enemmän. :)
Mutta yhden erittäin iloisen asian voisi mainita, että huomenna on Forever21 uusimman liikkeen avajaiset, jossa myydään plussamallistoa. HipHurrei!!! Sinne siis suuntaan huomenna ja muuta suunniteltua ohjelmaa ei olekaan. Launtaina on sitten lähtö takaisin kohti Suomea ja edessä pitkä lentomatka, joka toivottavasti menee vähintäänkin yhtä mukavasti kuin tulokin. Matkalaukun hukuttamista lukuunottamatta tietenkin. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea Nycistä täältä. :) Osaatko kertoa missä tuo Forever21:n uusi myymälä on? Ollaan itte menossa syys/lokakuussa New Yorkiin ja kiinnostais kanssa käydä siellä - varsinkin jos plussamallisto on siellä myynnissä.

    Onko sun blogi muuten blogilistalla? Seuraan blogeja sitä kautta ja olisi kiva lisätä tääkin sinne.

    VastaaPoista
  2. Forever 21 uusi liike on Time Squarella, ravintola Planet Hollywoodin vieressä. Siellä ainoastaan on plussakokoja, lähin seuraava on sitten Brooklynin puolella. Kannattaa käydä siellä, edullisia vaatteita ja erikoisia. Ihanaa, että menette vasta syksyn puolella sinne, silloin siellä jaksaa kiertää paikkoja ja sovitella vaatteita. Esimerkiksi tuo Forever 21 uusin liike kai oli ilmastoitu, mut liike oli niiiin täynnä ihmisiä, että hiki tuli. :(

    Nyt löytyy blogilistalta. Ihan muistin, että tämä siellä olisi ollut, mutta muistin siis väärin...

    VastaaPoista