keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Plus-sized teen model competition

Törmäsin tähän mielenkiintoiseen ohjelmaan tänään.
Kyseessä on Tyra Banksin kehittämä ensimmäinen mallikilpailu pluskokoisille tytöille.

LIVillähän tulee Tyra Banksin talkshow ja tämä oli tänään aiheena. Oli oikein mielenkiintoista nähdä, että kuinka mallit oli puettu ja millaisia tehtäviä heille annettiin. Kilpailuun sai hakea, jos mahtui amerikkalaiseen mekkokokoon 12-20 ja ikä pitää olla vähintään 13, mutta korkeintaan 19.  Lisätietoa täältä.

Yhdessä osakilpailussa oli Torrid toimeksiantajana, ihana tehtävä!! Torridilta olen pari kertaa tilannut vaatteita ja siellä on kyllä niin kivoja vaatteita ja kohtuullisen hintaisia. Jos jotakuta kiinnostaa, niin mene tänne.
Harmittaa vietävästi, että todennäköisesti en pääse New Yorkissa käymään yhdessäkään Torridin liikkeessä, vaikka kyseessä on amerikkalainen yritys. Heillä on ilmeisesti periaatteena perustaa liikkeitä ainoastaan isoihin kauppakeskuksiin, kaukana Manhattanilta. Välimatka on liian pitkä matkustaa bussilla, joten se taitaa jäädä haaveeksi. Toivottavasti Macy´s ja kumppanit tarjoaa tarpeeksi vaihtoehtoja. :)

Tänne matka käy ihan varmasti. Siellä on ainakin GAPin liike, josta pitäisi ainakin löytyä plussakokoja ja toivottavasti kaikkea muutakin mielenkiintoista. Lontoossa kävin vastaavanlaisessa outlet-kylässä ja tein siellä kyllä erittäin hyviä löytöjä. Esimerkiksi Guessin 2 laukkua yhteensä jotain 70e ja Monsoonin juhlamekko 30e.

Matka jänskättää jo aikalailla.

Yksi harmitus muuten tuli. Ihanat moretolove- tytöt ovat tulossa Provinssiin tänne Seinäjoella ja kaipaisivat majoitusta. Olisin niin mielellään heidät majoittanut, mutta enpä oikein voi mitään asialle. :( Miehekäs ei välttämättä olisi niin tykännyt, mutta nämä tytöt on niin ihania, että varmaan mieskin olisi taipunut ennemmin tai myöhemmin. :) Ja tietenkin se myös harmittaa, että en taaskaan näe Rammsteinin keikkaa. :((

Mutta kyllä tämä matka on kaiken sen arvoinen. <3

2 kommenttia:

 1. Ajattelin kysyä nämä peruskysymykset, eli kuinka pitkä olet, mitä kokoa käytät ja vielä sitä kengännumeroa?

  Ethän pahastu?

  Mahtavaa reissua, seuraan täällä tarkkana. :)

  VastaaPoista
 2. Heips!
  En tokikaan pahastu, kunhan et painoa kysy. ;)

  Olen n. 160cm, kengän koko on 37 tai 38. Yläosan vaatteet on yleensä kokoa 52 ja alaosa kokoa yleensä myös 52. Mutta esim. Evansin vaatteissa nykyään pitäisi olla kokoa 54 ja vastaavasti NewLookin ja Yoursin vaatteista menee 50 tai 52. :)

  VastaaPoista