maanantai 21. kesäkuuta 2010

What a day

Tultiin tässä juuri hotellille, 9 tuntia vierähti ihan hetkessä tuolla pyöriessä. Tänään oli kauan odotettu Sex and the city tour. Oli kyllä odotuksien arvoinen ja rahan arvoinen myös. Meitä hakemaan saapui hieno bussi.


Meidän oppaamme koko kierroksen ajan oli Lou, itsekin näyttelijä kuulemma!Kierroksen aikana näytettiin pätkiä SATC sarjasta ja leffasta ja sitten kerrottiin kohtauksien taustoja ja näytettiin kuvauspaikat. Oli kyllä todella utopista nähdä ne paikat, joissa sarjaa kuvattiin!


Ensimmäinen "hop off"- paikka oli aikuisten leikkiliike... pleasure chest. Sarjassahan Charlotte ihastuu rabbittiin vähän liikaakiin. :) Kyseinen rabbit maksoi liikkeessä melkein 100 dollaria, joten jäi ostamatta. :D

Bussissa oli muuten kaikkia eri kansallisuuksia, mm. rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista. Lisäksi Norjasta, Espanjasta, Saksasta, Britanniasta, Kanadasta, Australiasta ym.

Kierros kesti 3 tuntia ja sen aikana kyllä näimme paljon eri kuvauspaikkoja ja saatiin kuulla paljon taustaa sarjan tekemisestä. Ihanaa, että bussi oli ilmastoitu, koska ulkona on yli 30 astetta lämmintä. Ja iltaisin ulkona on jotenkin vieläkin huonompi ilma, vaikka aurinko on jo laskenut.

Pääsimme maistamaan kuuluisia Cup Cake- leivonnaisia. Samasta paikasta ostettuja, kuin sarjassa Charlotte ja Carrie nautiskelee.


Kierros päättyi HBO:n gift shopin eteen (kas kummaa) ja sieltä ostin sitten tietysti SATC oheiskamaa, osa on tuliaisia, joten en niitä viitsi vielä esitellä.

Ainiin, matkalaukkuni löysi tiensä tänään tänne hotelliin. Inhottava olo ollut, kun ei ollut omia kamoja käytettävissä 2 päivään. Laukun sisältö oli myllätty täysin, mutta onneksi mikään ei ollut rikki.

Ollaan kyllä koettu ja nähty jo niin paljon tämän 3 päivän aikana, että huh. Ei tälläinen pieni possu voi käsittää tätä kaupungin kokoa ja vilinää....

1 kommentti: