sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Color to mix

Luin tästä Helena Rubinsteinin uutuustuotteesta jokin aika sitten ja kiinnostus heräsi heti.
Muutama päivä sitten löysin tämän tuotteen paikallisesta Stockmann Beautystä ja otin sen testiin.


Tällä tuotteella saa hetkessä muunneltua oman meikkivoiteen kesäiseen sävyyn tai sekoittamalla kosteusvoiteeseen saa kevyen ja ruskettuneen näköisen ihon. Olen testannut jo molempia tapoja ja tykkään kyllä kovasti. Itselläni on talvisin käytössä Helena Rubinstein Color Clone sarjan sävy 13 shell. Kesällä, kun iho saa hieman väriä, niin olen vaihtanut sävyyn 14 neutral. Harmittelin, että en viitsi uutta meikkivoidetta ostaa, kun vanhaakin on vielä jäljellä. Tämä Color to mix oli siis järkevä ostos. Hintaa tällä pikku putilolla on 39e, mutta tuote on riittoisa. Riisijyvän kokoinen tippa riittää hyvin aina yhteen kertaan.

Se olis huomenna taas työpäivä ja viimeinen työviikko ennen New Yorkin matkaa. Miehekkäällä alkoi jo loma. Se onkin aivan ihanaa, kun itse joutuu lähtemään töihin aamulla aikasin ja toinen saa jäädä nukkumaan ja saa puuhailla päivän aikana ihan mitä haluaa. Snif, olen kateellinen.

Tänään ollaan laitetu kämppää kuntoon siivoamalla keittiön kaapit perinpohjaisesti ja muutenkin siivottu ja järjestelty paikkoja. Äsken tultiin lenkiltä, uusi adidas pukuni oli ensimmäistä kertaa in real action...niin ja koskas se tulikaan hankittua...hmm.
Tänään täytyy vielä fiilistellä ja katsoa Sinkkuelämää boxia varmaan taas sen tuhannen kerran. En voi uskoa, että olen pian samassa kaupungissa!! Varasin muuten eilen meille liput Sex and the City tourille. Se kestää 3,5 tuntia, kierroksen aikana käydään mm. juomassa Cosmopolitanit samassa baarissa, kuin sarjassakin ja käydään istuskelemassa Carrien kämpän portailla. Can´t wait!!!

3 kommenttia:

 1. Jotenkin nyt repesin täydet kun näin mielessäni tuon kyseisen miehekkääsi Sinkkuelämää tourilla :DDDDDDD

  VastaaPoista
 2. Mistä varasit nuo liput? paljonko maksoivat? Olen itsekin lähdössä Nykiin heinäkuusssa..:)

  VastaaPoista
 3. Jenni: Ei se edes yhtään pistänyt vastaan. :D

  Sande: Varasin liput täältä: http://www.screentours.com/tour.php/satc/
  Lippu maksoi kahdelta yhteensä 88 dollaria. Oli todella helppo tilata tuolta sivujen kautta. Maksoin visalla, maksamisen jälkeen ruutuun ilmestyi tarkka tapaamispaikka- ja aika. Kerron sitten täällä varmasti kokemuksia. :)

  VastaaPoista