perjantai 2. heinäkuuta 2010

Viikonlopun viettoon

Ihanaa, on perjantai. Tai oikeastaan nyt ollaan jo launtain puolella..aina menee rytmi ihan sekaisin, kun on vapaata. Olen kyllä niin selkeästi yöihmisiä, aamuvirkkua musta ei saa tekemälläkään..paitsi tietenkin pakon edessä on pakko sopeutua. :/

Tänään töiden jälkeen oli pakko mennä päikkäreille ja sitten tulikin kiire lähteä leffaan. Kävimme serkkuni kanssa katsomassa uusimman Twilightin leffan, olen katsonut kaikki aikaisemmatkin. Täytyy kyllä sanoa, että pidin tästä paljonkin. Mutta ensimmäisen leffan tunnelma on sellainen, jota ei varmaan saa näihin muihin leffoihin enää ollenkaan..

Eilen piti muuten päivitellä blogia, mutta ilta menikin sitten kämpän siivouksessa kokonaan. Matkalaukku oli puoliksi vielä purkamatta ja nyt sekin on onneksi tehty! Eilen, kun olin menossa nukkumaan jouduin murkkujen hyökkäyksen kohteeksi. Kompaniaan kuului etujoukoissa sokerimurkut ja perässä tuli lentokykyiset lentosotilasmurkut. En ymmärrä, että miksi niiden pitää tunkea sisälle, kun ulkonakin on lämmintä. Tein hätäratkaisun ja päätin imuroida ne pirulliset imurilla ja sitten laitettiin vielä iso teippi listan ja seinän väliin, että saisi nukuttua yön rauhassa. Noh, ovat ainakin tänään pysyneet poissa.Asuna oli:
Pitkä tunika: Ostettu Lontoon NewLookista viime vuonna'
Bolero: Uusi, Forever 21, Faith 21- mallisto. Tykkään tuosta bolerosta paljon, taidatte tullla näkemään sitä aika paljon tulevaisuudessa.
Legginsit:  Seppälästä
Ballerinat: Uudet, Aldo

Laitan huomenissa lisää kuvia ostoksista. :) Huomenna on ohjelmassa ainaski kukkien istutusta, ostin kukkia, joiden nimeä en enää muista...mutta nättejä ne oli. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti