tiistai 22. kesäkuuta 2010

Huimaavia paikkoja

Tänään tuli käytyä Top of The Rockin 67. kerrroksessa. Tuo paikka sijaitsee Rockafeller Centerissä, lähellä 5th Avenueta, joka on luxus kauppojen katu (minne tälläisellä pikku possulla ei ole asiaa). Lisää infoa täältä.


Eilen muuten kävimme Empire Staten korkeuksissa, jota riittää 86. kerrokseen asti. Tai korkeammallekin olisi päässyt myös, mutta siitä olisi pitänyt maksaa enemmän.Tänään päivään kuului Central Parkissa kävelyä (paljon!) ja parissa kaupassa käyntiä. Eilen kävin muuten Victorias Secretissä voide ja meikki ostoksilla, ei ole kokemusta tuotteista ennestään Siellä oli alkanut juuri SALE ja siltä kanssa näytti ka kuulosti. Naiset oli ihan villeinä ja miehet oli jätetty kiltisti naulakkoon odottamaan ( kuten oma miehenikin;).

On se vaan niin hassua, että kun oon nyt isossa Amerikassa, niin luulisi löytyvän vaatteita yllin kyllin...mutta eipä näytä siltä. Ovatko Amerikkalaiset laihtuneet vai mistä oikein on kyse? Pakko varmaan ottaa suunnaksi Brooklynissä sijaitseva ostoskeskus. Siellä on Forever 21 liike, jolla on Faith brändi, joka on plussamallisto. Todella ihania vaatteita ja edullisesti! Tässä lähellä on ko. liike mutta heillä siellä ei ollut kuin normaalikokoja, Oli huvittava tilanne, kun kysyin tuota Faith 21 mallistoa, niin myyjä meni ihan hämilleen. Joo, ihan olen töissä täällä mutta en tiedä mistään mitään. :D Tähän asti ollaan pysytty tiukasti Manhattanilla, mutta metrot sinne Brooklynin puolelle kulkee, vaikka kaikki taksit ei kuljekaan. Tänään muuten ensimmäisen kerran bongattiin taksi lennosta, jenkkien tyyliin. Meinasi olla vaikeaa löytää sellainen kuski, joka suostui lähtemään meidän haluamaan suuntaan, weird.

Central Parkissa oli muutaman tyypin muodostama tanssiryhmä viihdyttämässä ihmisiä esityksillä. Oli aikamoisia energiapakkauksia, varsinkin tuo kauempana oleva sinihousuinen tyyppi.


Central Park on todella kaunis paikka, mielestäni hienompi kuin Lontoossa sijatseva Hyde Park.

Ihan hävettää, kun kuvissa on samat vaatteet koko ajan. Mutkun ei ole päässyt shoppailemaan. So tragic!!

3 kommenttia:

  1. Ai eiks Victoria'sis ookkaan aina alennusmyynnit? :D

    VastaaPoista
  2. Siis Usassahan on aina alennusmyynti :D En oo vielä koskaan tainnut mitään ostaa "normaalihintaisena" :D Emt, siellä kai vaan on tapana... toki sitten erikseen on vielä alennusmyynti alennusmyynnit mitkä on yhtä hullunmyllyä. Oon mm. ostanu n. 50 dollarin laukun 8 dollarilla moisesta... Mut melkein kaikissa kaupoissa tuntuu olevan aina joku "vakioale", esim. Victoria'sissa on yleensä niiden suurin tuoksuvalikoima alessa niin että saat 6 tuotetta 30 dollarilla, jotka normaalisti maksais ainakin tuplat tms.

    VastaaPoista