perjantai 28. toukokuuta 2010

Weekendin viettoon

Ihanaa on perjantai taas. :)

Teen huomenna kakun synttärijuhliin ja olen tässä etsiskellyt jotain vaihtelua kermakakkuun. Löysin aivan ihanan blogin miten joku voi tehdä noin kauniita kakkuja?

Ihastuin tähän reseptiin ja ajattelin sitä huomenna testata. On aina riskialtista tehdä jotain sellaista suoraan juhliin, jota ei ole koskaan ennen edes testannut. Voin tännekin laittaa kuvaa, jos se on edes jotenkin kuvauskelpoinen. :)

Sain tänään viestiä edellisestä työnantajalta. On niin mukava kuulla jälkeenpäin positiivista palautetta asiakkailta, joita ei sillon työskennellessä saanut kuulla. :) Viihdyn kyllä niin hyvin nykyisessä paikassa, että sinänsä en haikaile takaisin edelliseen työpaikkaan.

Harmittaa niin vietävästi, kun Suomen tie Euroviisujen finaaliin katkesi heti alkuun. Uskoin Kuunkuiskaajien oikeasti pääsevän finaaliin ja ehkäpä jopa 10 parhaan joukkoon. Missä meni vikaan? Itse ajattelin sen johtuneen tuomareiden antamista pisteistä, uskoisin heidän saaneen ääniä Euroopasta kuitenkin ihan mukavasti. Saadaankohan niitä lopullisia pistejakoja koskaan tietää?

1 kommentti:

  1. Tuo blogi on varsinaisen herkku. :)
    Kuinka kakku onnistu?

    -KataMaria-

    VastaaPoista