tiistai 11. toukokuuta 2010

Puhti poissa

Taitaa olla flunssa tulossa, eilisestä lähtien ollut kurkku kipeänä ja nuhainen olo. Yleensä sairastan flunssan pari kertaa vuodessa. Viimeksi olin pipinä joskus helmikuussa, siitä sai kiittää VR:n palveluita. Olin tulossa päivä Tukholmassa- risteilyltä ja samaan aikaan oli ne kauheat pakkaset koko Suomessa. Jouduin värjöttelemään sataman taxitolpalla tunnin verran ja sen jälkeen ratikkapysäkillä, kun taxeja ei näkynyt eikä kuulunut. Ja kun sitten vihdoin ja viimein päästiin VR:lle niin juna oli yli 4 tuntia myöhässä. Mulla oli silloin päällä vaan leggarit, joten kylmä tuli. Olin varustautunut paksulla toppatakilla, mutta tietty se meni silloin vetskarista rikki ja en saanut sitä enää kunnolla kiinni. Reissu alkoi hyvin, mutta päättyi sitten ikävästi. 

Tämän hetkiseen huonoon oloon saattaa kyllä olla syynä uuden työpaikan jopa liian tehokas ilmastointi. Työpöytäni on juuri ilmastointiaukon alapuolella. Hyvä uutinen on se, että kesästä tulee vilpoinen. Ei siis tarvitse hikoilla kuumassa toimistossa, josta on kokemusta liiankin.

Tänään tulin kotiin mieheni ja tietty Elviran luokse. Ihanaa huomata, että kissalla on ollut ikävä. Yleensä Elvira ei viihdy sylissä vapaaehtoisesti kovin pitkään, mutta tänään sai kyllä halata ja rapsutella pitkäänkin. Miehen kohdalla olikin sitten eri asia...ei sitä oikein halunnut halata, kun se tuli hikisenä sählyä pelaamasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti