lauantai 8. toukokuuta 2010

Kuulumisia

Tänään olen ollut ahkera tyttö, heti aamupäivästä pinkaisin kaupungille asioille. Huomista äitienpäivää ajatellen pääasiassa ja työkaverille lupasin myös ripsarin hakea Emotionista. Kävin sitten Halosella pyörähtämässä, tulevaa matkaa varten pitäisi löytää takuuvarmat hyvät kävelykengät. Tuntuu, että se on mahdoton tehtävä. Gaborin malleja sovittelin pääasiassa, niihin ehkä kallistun loppujen lopuksi.

Tiimariin oli tullut muuten amerikan meininkiä, me like! Siellä oli isoja foliopalloja, tyyliin kuohulaseja ja isoja hopeisia numeroita ja kaikkea muutakin synttäreihin ja juhliin liittyen. Ostin kakun koristeita varten sellaisia muovisia muotteja. Niin, pian pitäisi ruveta leipomaan huomista varten kakku. Siitä puuhasta tykkään, varsinkin koristelu on tämän sokeripossun mieleen! Voin napsaista kakusta kuvan ja postata tänne huomenna.

Viimeksi otin asukuvia peilin kautta, mutta nyt tuli loppu siihen. Mieheni ei anna julkaista niin huonolaatuisia kuvia.:D
Nyt mulla onkin sitten ihan kolmijalka kuvia varten ja otinkin sillä äsken kuvia. Varmaankin parannusta on tapahtunut, mutta kuvat on ehkä vinossa jonkin verran. Noh, hiljaa hyvää tulee.


 Ilme on aika vakava, jännittävää puuhaa tuo itselaukaisijan käyttö :D
Päällä on Seppälän neuletakki, Lindexin toppi, Zizzin farkkuhame, leggarit ja uudet Ebaysta tilatut saappaat.



Puolisaappaat tilasin tosiaan Ebaysta pari viikkoa sitten ja olen tosi tyytyväinen. Postikulujen kanssa maksoi jotain 15e, eli ei paha hinta uusista Evansin saappaista.



Ajattelin huomenna laittaa jotain tuon tyylistä asua, tarkoitus on mennä ravintolaan syömään äidin ja mummun kanssa. Tykkään tosi paljon kuvan uusista DinSkon avokkaista. Sori taas kauhea ilme!

Juttelin yhden hyvän ystävän kanssa eilen, joka kertoi seuraavansa tätä blogia. On kuulemma järkyttynyt mun shoppailun tahdista. :D Luulin, että kaikki lähipiirissä tietää mun addiktiosta. Noh, lupaan kertoa muistakin asioista aina välillä. :)

1 kommentti:

  1. Addiktio oli tiedossa, laajuus tuli vähän yllätyksenä :)

    :P

    VastaaPoista