sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Hyvää Äitienpäivää!

Tosi mukava päivä ollut, mummoa tulee nähtyä liian harvoin.

Ensiksi käytiin syömässä paikallisessa ravintolassa oikein maittava äitienpäiväateria, ahdin mahani täyteen hyvin tehtyä lohta ja possua. Aterian jälkeen suunnattiin vanhempieni luokse porukalla kahvittelemaan ja sehän vasta kiva osuus onkin. Eilen iltakymmeneltä tehty kakku onnistui hyvin ja nyt sitä onkin enää pieni pala kaapissa jäljellä.Kerma kakun päällä ei oikein näytä nätiltä. Ensi kerralla teen kyllä kreemin, sitä on paljon helpompi käsitellä.

Asuna oli aika samanlainen asu kuin eilen uhkasinkin laittaa päälle, DinSkon avokkaat oli kyllä nappiostos!


Tuli muuten tilattua vähän aikaa sitten Ceasarshopista lisää konadia.


Tilasin aluslakan, uuden kuviolaatan, kynsilakan poistoaineen (joka muuten on mansikan tuoksuinen), päällyslakan ja kuvioiden tekoon hopean lakan. Tarkoitus oli tänään testata settiä, mutta unohdin ottaa muut Konadin tykötarpeet mukaan tänne vanhempieni luokse. Osa äidilleni antamaa lahjaa oli, että annan kynsimanikyyrin, mutta nyt siis lahja meni pilalle oman huonomuistisuuteni takia. Pitää muistaa myöhemmin antaa se lahja. :)
Olen täällä varmaan ainakin tiistaihin asti, koska nykyinen työpaikkani on lähempänä, kun kuljen täältä päin.

Miestäni ja Elviraa (mietin pitkään, että kumman laitan eka :D ) tulee iso ikävä. Pitikin napata tänä aamuna Elvirasta tuore kuva, että voin sitä katsella, kun tulee ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti