keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kun on niin kaunis ilma

..päätin ulkoiluttaa Elviraa elämän ensimmäisen kerran rauhallisella takapihalla ja samalla totuuttaa valjaisiin.
Alku meni ihan hyvin, kovasti oli ihmeissään ja tarkkaili luontoa..
Sitten rupesi tapahtumaan....
naapurin idiootti päästää yhtäkkiä takapihalle koiransa IRTI pihalle. Tottakai se syöksyi Elviraa kohti ja arvaatte varmaan kuinka raukka säikähti. Mutta kyllä kissa osaa hommat hoitaa vaikka sisäkissa onkin. Karvat pystyyn ja kunnon puolustus. :) Nappasin kissan äkkiä kainaloon ja painelin sisälle. Jäi varmaan tosi hyvät muistot tuostakin ekasta kerrasta. Mamin karvat on vieläkin pystyssä..

4 kommenttia:

 1. Elviran pitäis tutustua Miloon (mun koira), koska se lähinnä pelkää kissoja jos jotain :D Se sai pentuna traumat silloisen poikakaverin kissasta joka sille sähisi jo kahden metrin päästä... Sen jälkeen se on kissoja nähnyt lähinnä eläinlääkärissä kuljetuskopissa, eikä taida oikein ymmärtää niistä mitään.

  VastaaPoista
 2. Ei tuokaan näyttänyt olevan mikään agressiivinen koira. Mutta iso kuitenkin, kun kultainen noutaja oli kyseessä, sikäli mikäli tiedän koiramerkeistä edes jotain.:)

  VastaaPoista
 3. Harmittava tapaus, mutta eiköhän se Elvira ole sen verran pippurinen tapaus ettei pahempia traumoja saanut :) Kiva blogi, täältä ilmoittautuu siis uusi lukija! Tuossa sulla on blogiluettelossa paljon sellaisia, mitä mäkin seuraan :)
  t. Tuulia N

  VastaaPoista
 4. Elvira on kyllä pippurinen tapaus, niin ihana joka kantilta katsottuna. :) Kiva saada uusia lukijoita!! :)

  VastaaPoista