keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tallinnaan

Nopeasti taas mennyt jo tämäkin viikko. On niin kuuma ollut, että yöllä nukkumisesta ei ole tullut oikein mitään.
Ilmalämpöpumppu olisi kyllä niin poikaa, Elvirakin varmaan nauttisi. Mies kävi hakemassa lattiatuulettimen, että jos vähäsen auttaisi asiaa. Nytkin kämpän lämpötila on 28 astetta, huh huh. Siivosin äsken kämppää ja mun ruumiin lämpötilat nousi varmaan sinne huippuunsa, ei kyllä yhtään mielekästä hommaan näin kuumalla!

Lauantaina aamuvarhaisesta on sitten lähtö Tallinnaan, mennään jo perjantaina töiden jälkeen Helsinkiin. Olen yhden kerran aiemmin käynyt Tallinnassa ja siitäkin on jo ainakin 7 vuotta aikaa. Matka on nimeltään äiti&tytär- risteily, onko kellään kokemuksia siitä? Matka koostuu laivaohjelmasta ja shoppailusta Tallinnan Rocca Al Mare ostoskeskuksessa. Siellä kiinnostaa kovasti ainakin Marks&Spencersin myymälä ja NS Kingin kenkämyymälä.
Kävin katsomassa kauppakeskuksen sivuilla tarjontaa ja täytyy sanoa, että ihan vain muutaman tutun liikkeen nimen sieltä bongasin. Plussakoossa tarjontaa näyttää olevan aika huonosti, mutta ehkä saan yllättyä vielä positiivisesti? Zizzillä on myymälä myös Tallinnassa, mutta valitettavasti se ei sijaitse tuolla. Jos aikaa jää, niin ehkä kerkiän sielläkin piipahtamassa. Olisi mielenkiintoista nähdä, että kuinka paljon tarjonta eroaa Vantaan myymälästä.

Laivalla on mukana mm. muotikonsultti Leena Sarvi, joka kertoo kauneudenhoidosta ja pukeutumisesta. Näin ainakin muistelisin ulkomuistista, äidilläni on matkaohjelma. :) Googletin muuten tuota tapahtumaa, mutta en löytänyt tietoa. Onko oikeasti noin huonosti markkinoitu homma vai enkö vaan löytänyt? Itse bongasin muistaakseni Annan lehdestä ilmoituksen, siitä on varmaan jo ainakin pari kuukautta aikaa.

Heh, Elvira ainakin nauttii täysillä tuosta uudesta tuulettimesta. Ei ole liikahtanutkaan paikaltaan, sen jälkeen kun se on koottu. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti