tiistai 25. toukokuuta 2010

Something sporty

Laivalta tuotuja nameja olen tässä puputtanut parin viime päivän aikana, joten nyt ajankohtainen asia voisi olla urheiluvaatteista puhuminen - plussakoossa siis. :D

Sehän tiedetään, että urheiluvaatteita on vaikea löytää Suomesta plussakoossa. Parannusta toki on tapahtunut parin viimeisen vuoden aikana, ehkä nyt osataan jo vaatia parempaa valikoimaa urheiluliikkeistä?
Itse olen pitänyt liikunnasta, ryhmäliikunnasta varsinkin. Mutta ei ole kiva liikkua ihmisten ilmoilla ns. urheiluvaatteissa, kun muutenkin tykkään muodista ja näteistä vaatteista. Olen kiertänyt jonkin verran urheiluosastoja ja ihan alan erikoisliikkeitä, joten valikoiman tiedän aika hyvin. Joskus olen kysynyt myyjältä, että löytyykö esim. lumilautailuun tarkoitettuja housuja koossa 50. Yhden kerran sain piiiitkään katseen asiakaspalvelijalta ja kommentin perään, että meillä ei ole sulle kyllä mitään. Nii-i. Olisi kiva tietää, että miksi... koska valmistajia kyllä on maailmalla.Esimerkiksi Colombus valmistaa ihania asuja ihan muistaakseni 56-kokoon asti. Ja tiedän, että muutama muukin kysyi samaa asiaa, kun olin uudemman kerran käymässä liikkeessä. Nyttemmin liikkeeseen on tullut plussakoon ulkoiluasuja, mutta ei mitenkään kyllä kehuttavan näköisiä, pääasiassa Sail&Ski:tä.

Lumilautailuun tarkoitetut housut löysin sitten Ulla Popkenilta ja todella hyvät ovat olleet. Se onkin sitten lähinnä ainut paikka Euroopassa, josta saa hyvälaatuisia ja lahkeesta vetskarilla avattavia housuja, joka on ehdoton vaatimukseni. Täältä pääsee katsastamaan Ulla Popkenin tarjonnan.

Syksyn ja kevään urheiluun tein löydön Halensilta, nimittäin tälläisen asun:

Sinne oli tullut Adidaksen verrytteluasuja kokoon 52 asti. Tarjolla oli useampaakin eri väriä ja koot oli kyllä aika loppu, kuten arvata saattoi.

Sisäurheiluun tarkoittettuja plussakoon asuja valmistaa esim. Röhnisch, Esprit (vain kokoon 48 asti), Umbro ja Raiski. Hinnat ovat mielestäni aika korkeita, vaikka toki laatu on niissä kohdillaan. Mutta mallit ovat myös todella vartalonmyötäisiä, varsinkin Röhnischillä. Niitä en omalla kropallani kehtaisia pitää ihmisten ilmoilla. :D
Joten sisäurheiluun pukeutuminen on ollut ongelmallista, joten on menty sitten ihan trikoo ja t-paita meiningillä.
Edessä häämöttävä New Yorkin matka saattaa tosin muuttaa asian laitaa, hope so.

Kuinka moni aikoo katsoo illan Euroviisut???Minä ainakin!! ("pieni" euroviisufani ilmottautuu).

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin IsotKoot-foorumilta blogiisi. :) Erittäin kiva blogi.

    Multa jää Euroviisut vähän väliin töitten takia. Kurjistuttaa, kun yleensä katson viisut erittäin tarkasti.

    VastaaPoista
  2. Heippa! Hienoa, että seuraat tätä blogia. Kiitos:)

    VastaaPoista