keskiviikko 17. syyskuuta 2014

OOTD

Unohdin viime postauksessa mainita, että ehdittiin pikkuisen shoppailemaankin Helsingissä viime weekendinä. Stockan kenkäosasto oli muuttunut kyllä täysin, oli vielä hieman keskeneräinenkin varmaan. Mutta siis hyvältä näytti, vähäsen menty sellaisen ison maailman tyyliin. Olisi helposti voinut kuvitella olevansa esimerksiki Lontoossa Harrodsilla ostoksilla. :)

Oli mukava käydä hiplailemassa vauvajuttua Stockalla, siellä on niin paljon kaikkea mitä ei täältä Vaasasta saa. Ostin sitten pikkuiseille Conversen koon 18 tennarit, ylisöpöt. :)

Kävin Lindexillä ja ihastuin siellä valkoiseen muhkeaan neuletakkiin, sen laitoin tänään aamulla ylleni. Päivällä se olikin sitten jo liian kuuma, täällä oli aika lämmin päivä. Aurinkokin paistoi. :)

paita - Zizzi / neuletakki - Lindex / housut - Seppälä GG / laukku - Guess / kengät - Esprit

Tuo neuletakki on takaa pidempi kuin edestä, kiva mielestäni. Ja on tosiaan paksu ja muhkea neuletakki, jos joku on sellaista etsinyt. Tuota oli mustanakin ja sitten sellaisena eläinkuvioisena myös.


Yritin tänään etsiä uusia kenkiä näille minun turvoinnelle tassuilleni, ei löytynyt. Pitää varmaan etsiä laajemmalta alueelta, mennään varmaan Tuuriin weekendinä. Siellä on Nahkapaikka, josta varmasti löytyy kengät. Joudun varmaan ostamaan koon 39 kengät entisen 38 tai 37 sijaan. :(

Tänään tuli muuten vihdoinkin Askosta tilaamamme nojatuoli rahin kanssa. Päätettiin miehen kanssa, että ei ole järkeä purkaa niitä muoveista, koska hetken päästä kuitenkin ollaan viemässä niitä varastoon suojaan rempalta. Mutta kivalta näyttää kyllä tuoli ja rahi. Olisipa jo remppa valmis!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti