torstai 11. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Huh, nyt on jo torstai ja huomenna taas weekend edessä. :)

Kiitoksia runsaista onnitteluista viimeisimpään postaukseen, oli ihana saada kommentteja niin paljon.
Vielä en ole perustanut omaa vauvablogia mutta en torjunutkaan ajatusta, pian pitäisi jotain päättää. Aika vain ei tahdo välttämättä riittää molemmille, tietty sitten varmaan äippälomalla on aikaa. :) Raskausaikana on kaikenlaiset himoitukset tulleet tutuiksi. Esimerkiksi eilen alkoi tekemään ihan hirmuisesti mieli itse tehtyä hernekeittoa, se tuolla liedellä nyt porisee. Näitä mielihaluja kyllä tulee ja menee. Viimeksi taisi olla Kariniemen kananuggetit, joita en on normaalisti kyllä todellakaan syö. :D Karkkia tekee kyllä mieli enemmän kuin normaalisti mutta se on kyllä semmoinen himotus, jota pitäisi vastustaa. Hernekeitto on kuitenkin jonkin verran terveellisempi himotus.:D
Olo on ollut kyllä hyvä, nyt mennään rv 25+5. Ei ole kipuja tai kolotuksia, vauvan potkut tuntuu joka päivä. Ihanaa. :)

En ole muuten maininnut täällä vielä ollenkaan mutta toinenkin iso asia tässä on tapahtunut. Meidän oli nimittäin pakko luopua meidän rakkaista kissuista. Miehelleni tuli astma tässä kissujen aikana ja tilanne vain paheni koko ajan. Etsittiin kissuille sellaista kotia, jonne siis molemmat voisivat mennä. Noin kuukausi sitten sellainen koti löytyi ja kaikki on mennyt hyvin. Varsinkin Elvira on nauttinut uudesta kodista, taisi kyllästyä tähän hotelliin ja meihin palvelijoihin. :D On niin iso helpotus, että miehellä on nyt helpompi olla kotona ja piippua hän ei ole tarvinnut hetkeen. Myös se, että kissuilla on nyt hyvä koti on tosi hienoa. Iso ikävä kissuja tietenkin on, mennään katsomaan niitä tässä piakkoin. Varmaan kissut vielä muistaa meidät hyvin, toivottavasti eivät vain luule nyt pääsevänsä takaisin kotiin. Se hieman pelottaa, en oikein tiedä mikä ajankohta olisi hyvä jälleennäkemiselle? Onko teillä antaa vinkkejä?

Huomenna lähden junalla Helsinkiin ja kohti Habitare -messuja. En ole muuten koskaan ollut mutta nyt on jo korkea aika, varsinkin kun sisustaminen on ajankohtaista juuri nyt. Meillä tulee tässä muutoksia, kun miehen työhuone muuttaa tänne alakerran olohuoneeseen ja siitä miehen huoneesta tulee sitten pikkuisen huone. Huonekaluja ollaan laitettu myyntiin ja tavoitteena on rakentaa Ikean bestån mallistosta juuri sopiva kokonaisuus meille. Tekemistä siis riittää. :)2 kommenttia:

  1. Onnea liittyen tuohon edelliseen postaukseen :) Olisi kiva. jos tekisit jonkun isomman postauksen liittyen kaikkiin vauvaan liittyvistä hankinnoista, joita olet tehyt?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mymmeli. :) Sellainen postaus on varmasti tulossa, pinniskin on tosin vielä hankkimatta. :D

    VastaaPoista