maanantai 15. syyskuuta 2014

Habitare

Olipa jännittävä Emmerdale taas äsken, se on kyllä ehdoton suosikkini kaikista sarjoista läpi aikojen. Olen sitä katsellutkin jo ainakin 14 vuoden ajan, jos en enemmänkin. :D

Perjantaina otin suunnan Helsinkiin, menin junalla täältä Vaasasta. Taas olisi reklamaation paikkaa VR:lle, ei meinaa toimineet vessat koko junassa koko matkan aikana!! Näin raskaana ollessa vessassa saa rampata enemmän kuin tavallisesti, joten oli aika kauhea matka..
En käsitä mikä niissä oli vikana, ei tullut mitään kuulutusta asiasta ja konnareita ei näkynyt mailla eikä halmeilla, että olisi voinut kysyä. Ihmiset kävivät kokeilemassa montaa eri vessaa mutta kaikissa sama juttu. Sitten paluumatkalla ilmastointi taisi olla epäkunnossa tms. Oli meinaa tosi lämmin vaunussa ja tuli sellainen huono olo, onneksi ravintolavaunussa oli normaali ilma. Kyllä kaipaan niin paljon kilpailijoita VR:lle tänne meille Suomeenkiin. Englannissa on esimerkiksi muitakin vaihtoehtoja, kuin valtion tarjoama junayhteys. Nuo lippujen hinnat Suomessa on niin suolaisia, jos ei ole käytettätävissä mitään erikoistarjousta.

Mutta siis, Habitareen mentiin äidin kanssa sitten lauantaina. Otettiin Holiday Inn -hotellista huone, sehän on siinä samassa rakennuksessa tuon messukeskuksen kanssa, kätevää. Tuo hotelli on mielestäni paljon parempi kuin perinteiset Sokoksen hotellit, ainakin aamupala on parempi. Ihan Fazerin aamupala taisi olla, kun ainakin servietit ja croissantit oli Fazerin. :)

Habitaressa en ole koskaan aiemmin käynyt, jotenkin tuntui että näytteilleasettajia olisi saanut olla enemmän. Minä ihmettelin esimerkiksi sitä, että paikalla oli mielestäni vain yksi tapettifirma. Niistähän olen siis kiinnostunut tällä hetkellä, vaikka luulen kyllä että olemme löytäneet sen juuri oikean tapetin tänne olohuoneeseen jo. Mutta olihan siellä messuilla kaikkea mielenkiintoista muutakin, mm. erilaisia (ja kalliita) lattialaattoja tuli katseltua ja ihasteltua.

Perjantaina ehdittiin käydä Helsingin keskustassa syömässä ja tälläistä eksyi päälle (sori kännykkäkuvat)
takki - Evans / tunika - NewLook / neuletakki - NewLook / housut - Seppälä / kengät - Adidas /
laukku - Guess / huivi - Esprit

Sitten lauantaina piti pukea kevyemmin, kun tiesin messuilta tulevan kuuma kuitenkin. Varsinkin näin raskausaikan huomaa, että kuuma tulee herkemmin! Ulkona oli lauantaina aika lämmin muutenkin, varmaan jotain +18.

Päällä pitkä kauluspaita - Yours / toppi alla - Zizzi / housut - Seppälä


Kynnet lakkasin taas uudella Nails Incin setillä, jonka tilasin Allbeautystä. Pitäisi muuten tehdä esittely, kun hyllyille on taas ilmestynyt uutta kosmetiikkaa. Yksi Tigin tuote on sellainen, jota ilman en pärjää. Muita olen käyttänyt mutta palaan aina tuohon samaan aineeseen, se vaan on niin paras.


Nyt pitäisi mennä tekemään ruokaa töitä varten. Jauhelihapihvejä ajattelin tehdä, ne pitää nälkää tosi hyvin ja on lisäksi tosi hyviä. :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut minunkin puolestani vauvauutisten johdosta! :) minäkin seuraan silmä kovana Emmerdalea, onkin ainoa sarja jota vuodesta toiseen olen seurannut. Ala-asteella aloin seuraamaan mummoni kanssa ja nyt olen 26 vuotias. :) oletko muuten katsonut sen dvd-boxin missä oli niitä ekoja täällä esitettyjä jaksoja? Miltä vaikuttivat? -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E! :) Minulla itseasiassa on tuolla kaapissa ne kaikki vanhat emmerdalet dvd:llä mutta en ole ehtinyt/saanut aikaiseksi katsottua. Jos sitten mammalomalla. :D

      Poista