lauantai 6. syyskuuta 2014

Party time

Eilen oli ne juhlat, joista täälläkin olen puhunut ja miettinyt kovasti asuani. Alunperin ajattelin, että ostan uuden pitkän juhlavan mekon, koska juhlan pukukoodi oli tumma puku. Päätin sitten kuitenkin laittaa muutaman vuoden vanhan mekkoni, jonka olen tilannut Usasta Torridilta. :)

Juhlat oli mieheni työpaikan 125-vuotisjuhlat, joihin sai siis myös tuoda puolison. Meitä olikin eilen siellä juhlassa yhteensä 1700, aikamoinen määrä. Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin järjestelyiltään ja tuli viihdyttyä hyvin. Juontajaksi oli palkattu YleX:n Ile Uusivuoren vaimo (?) Marja Hintikka, pidän molemmista tosi paljon. Marja on tosi luonnollinen juontaja, aivan toista maata kuin joku Vappu Pimiä..hänestä en tykkää yhtään. Esiintyjinä oli mm. Club for 5, siitäkin tykkäsin tosi paljon. Oli minun mieleinen juhla siis, olin postiviivisesti yllättänyt. Ruokakin oli ihan ok, joidenkin kuulin ruoasta hieman natisevan mutta siellä oli minulle mieluisia juttuja, possua ja lohta. :)
Tuli tutustuttua moneen miehen työkaveriin ja heidän puolisoihin, englanniksikin pääsin keskustelemaan alunperin irlantilaisen kanssa. Irlantiin haluaisin joskus kyllä mennä!


Tuo mekko ei maksanut paljon ja on hyvin palvellut esimerkiksi häissä, oli kyllä tilauksen arvoinen mekko. Malli on juuri hyvä, tykkään mekon tyllihelmasta ja näyttävästä yksinkertaisuudesta.


Bolero on osa hääpuvustani, tehty juuri monikäyttöisyyttä ajatellen. :) Laukku on Michael Korsin, sain lahjaksi veljeltäni viime jouluna. :) Kengät oli pakko olla ballerinat olosuhteiden pakosta mutta mukava oli kävellä noilla koko ilta. :) Näin meinaa eilen naisia, jotka kävelivät juhlassa sukkasillaan, kun omat kengät olivat kai alkaneet hinkata tai olivat vain muuten hankalat kävellä.


Mietin hetkisen, että laittaisinko hiukset kiinni nutturalle vai auki ja lainaille. Joskus tuollaisissa juhlatilaisuuksissa voi tulla kuuma ja nuttura olisi ollut siihen paras. Onneksi ilmastointi oli kuitenkin hyvä ja ei tullut yhtään kuuma! Hassua, että värjäsin hiukset kokonaan mustiksi kestovärillä ihan jokin aika sitten..nyt hiuksissa on punaista, ruskeaa ja vähän mustaa. Jep, saa varmaan mennä ihan parturin tuoliin että saa kunnon värin!

Mitä tykkäsitte mekosta? Tuli mieleeni, että onkohan tämä eka kerta kun esittelen sen täällä?

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis juhlalook sinulla ollut! :) Tykkään paljon :) Nätti meikkikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena! :) Luitko jo uusimman postauksen. ;)

   Poista
 2. Rumat kengät pilaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli melkein pakko laittaa nuo kengät, selitys uusimmassa postauksessa. :)

   Poista
 3. Samaa mieltä , rumat kengät.

  VastaaPoista
 4. Mekko kaunis, mutta olisiko ihan mustat kengät olleet parhaat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli alunperin laittaa mustat, syy uusimmassa postauksessa.

   Poista
 5. upea mekko ja tuo bolero on myös kyllä niin hieno

  VastaaPoista
 6. Ihanat kengät ja sukkahousut :)

  VastaaPoista