perjantai 26. syyskuuta 2014

Huikea uutinen!!

Juuri sain tietää, että YOURS avaa Suomeen ensimmäinen franchising-myymälän. Avajaiset jo huomenna Mäntän Myllyrannassa. On kyllä niin uusi tämä asia, että onko muutkaan kuulleet? Ainakaan blogeissa ei ole ollut juttua.
On todella yllättävä veto ja sijaintikin on aika mielenkiintoinen, ensimmäinen kerta kun kuulen sellaisesta ostospaikasta kuin Myllyranta.

Nyt sitten vain suunnittelemaan ostosreissua, tuonne on ehdottomasti päästävä!

Tuolla Myllyrannan sivuilla ei ollut asiasta vielä mitään, vaikka avajaiset huomenna. Mielenkiintoista. :D
Facebookissa heillä on jo omat sivut, löytyy nimellä Sinun - Yours.


19 kommenttia:

 1. No jopas jotakin :-O Enpä ollut kuullutkaan! Kiitos vinkistä :-)

  VastaaPoista
 2. wautsi!!! ei taida olla ihan samanlainen myymälä kuitenkaan kuin briteissä.. kuvien perusteella.. :D pakko kyllä päästä käymään tuolla :)

  VastaaPoista
 3. Ei ollut ihan samanlainen myymälä mutta kivaa silti oli sovittaa vaatteita. :)

  VastaaPoista
 4. Bloggailin tuosta jo 16.9 käytyäni ennakkovierailulla myymälässä. Myös Värikäs elämäni blogissa mainostin kommenteissa tätä myymälää, mutta bloggaaja ei uskonut minua...ja siitäpä vasta soppa..

  VastaaPoista
 5. Ai ei uskonut? Millainen soppa siitä tuli, en ole tiennytkään! Onhan tuo erikoinen juttu mutta ei sitä nyt ihan huuhaaksi voi suoralta kädeltä torjua! Mitäs nyt sitten, kun uutinen onkin totta? :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Oikaistaan nyt yksi asia. Minä en ole sinua missään vaiheessa sanonut valehtelijaksi, sanoin ainoastaan ottavani asioista selvää. Harmillista, että sait jotenkin sen käsityksen että syytin sinua valehtelijaksi vaikka syynkin kyllä sinulle omassa blogissani kerroin. Syy oli se, että olen saanut kerran siipeeni kun olen suoraltaan mennyt uskomaan mulle kerrottua asiaa joten katsoin viisaammaksi ottaa asioista itse selvää ja sainkin sen tiedon tuona samana päivänä kun Yours itsekin kertoi asiasta FB-sivuillaan. Jonka jälkeen uskalsin mainostaa Mäntän Yoursia. :) Mutta ymmärrän kyllä sinuakin, netti kun on niin ihanteellinen paikka väärinymmäryksille. Olin sitäpaitsi juuri kirjottamassa sinulle kiitoksia tästä jutusta, mutta meneehän se varmaan tässäkin eli kiitoksia kun kerroit asiasta ja mukavaa kun tämä asia oli tuli selvitetyksi, ja on vielä ihan tottakin. Yoursiahan on kaivattu Suomeen jo hetken aikaa. :)

   Poista
 7. ^ jaksat jauhaa ja jauhaa... Noloa!!!

  VastaaPoista
 8. No jopa on. Missään vaiheessa Pipsa ei ole sua Noora valehtelijaksi väittänyt, ihan itse sen teit.

  VastaaPoista
 9. Tää aihe on varmaan jo käsitelty ja Pipsan kanssa ok. Väärinkäsityksiä. Anonyymit vaan jaksaa jatkaa vauvapalstoilla sekä tässäkin ketjussa näemmä.

  VastaaPoista
 10. Siis jaksaa jatkaa mollaamista niin Pipsan kun minunkin jo. Noloa on se, ettei jotkut kykene omana itsenään sanomaan noita mielipiteitään. Minkälaisia ihmisiä on anojen takana....

  VastaaPoista
 11. Hei "Noora",
  laitan nyt tähän viestini, kun et päästä blogiisi läpi mitään viestiä, joka ei ole sinulle mielin kielin, ja kaiken lisäksi poistelet viestejä. Toisin taisit väittää toimivasi, kun muiden blogeissa valitit :)

  Olet useamman kerran toistanut esiintyväsi omalla nimellä ja naamalla. Näinhän tilanne ei suinkaan ole. Esiinnyt etunimellä "Noora", emmekä voi tietää oletko oikeasti Noora. Blogistasi ei löydy sukunimeäsi, ei asuinpaikkakuntaa, ei ammattia, ei mitään tietoa, josta sinut voisi tunnistaa, jos ei jo ennestään tiedä kuka olet. "Oma naama" on yläviistosta otettu epäselvä kuva, jossa suuret aurinkolasit peittävät kasvosi. Noh, kai se oma äitisi tuosta tunnistaisi, mutta tuskinpa kukaan muu. Blogissasikaan et esiinny itse kuvissa. Eli itsekin olet erittäin anonyymi.

  Mitäs jos toimisit, kuten yritit pakottaa muita toimimaan? Eli laittaisit reippaasti negatiivisetkin kommentit esille, kuten itsekin vaadit tehtävän, ja esiintyisit oikeasti omalla naamalla ja nimellä, kuten vaadit muita tekemään.

  Ymmärrätkö edes itse, miten kaksinaamaisesti toimit?

  Terveisin,
  Johanna (siis ihan oikeasti tää on mun oikea nimi, enkä ole nyt ollenkaan anonyymi)

  VastaaPoista
 12. Hei Anonyymi/Johanna ja kiitos asiallisesta viestistä.
  Ihan nyt ensiksi korjaanpa tuon väittämäsi. Olen päästänyt kaikki muut viestit läpi paitsi "Olet bitch" sekä "Yours avataan joulukuussa Rovaniemelle". Jälkimmäisestä löytyi herjaketju vauvasivuilta, josta oli bloggerin mukaan sivuilleni tultu. Varmaan ymmärrät miksen näitä ole päästänyt? Tämä on totuus, joten syyttelen voi jättää sikseen. Muut viestit ovat päässet läpi. Vai pitäisikö mielestäsi minun julkaista viesti "olet bitch" ? Ja mitä tulee noihin negatiivisiin kommentteihin. Jos niitä tulee jostain "onpa ruma paita, ompa ruma tossu", sellaiset julkaisin, mutta mielestäni kommentit tasoa ihmisten huorittelu ja pilkkaus, niitä ei tarvitse kenenkään sietää eikä julkaista enkä ole ketään käskenytkään niin. ne eivät myöskään liity mitenkään kenenkään postaukseen. Mutta jos kysytään "pita pidätte tästä asusta" ja toinen vastaa vaikka, "en pidä, housut on liian räikeät". Se on mielestäni ok julkaista mutta jos joku vastaa "olet bitch", miten se liittyisi postaukseen? Ei mitenkään ja se ei ole enää asiallista ja kuten jo sanoin, kenenkään ei tarvitse sellaista sietää. Välillä inhottaa oikein miten ilkeitä ihmiset kirjoittelee muistakin bloggareista. Muistakin kuin lihavista. Poistanut olen vain tuon Rovaniemi kommentin jonka ensiks julkaisin, niitä oli useampi lisätty (huomasin myöhemmin kun tarkistin tekstejä) ja yhden omani. Ja yksi ero, mina en ikinä kirjoittaisi jollekin "olet läski, olet huora, olet ruma"....Ei kenenkää pitäisi kirjottaa eikä julkaista. En todellakaan ole käskenyt sellaisia julkaisemaan! on negatiivisia aiheeseen liittyviä ja kuuluukin olla, koska kaikki eivät voi tykätä kaikesta ja on todella törkeitä ihmiseen kohdistua, ne on kaksi eria asiaa...

  Alkuperäisestihän aloitin bloggaamaan niin, että osoitteen saivat vain ystäväni. He siis tietävät ketä olen enkä suinkaan bloggaa anonyymeille huorittelijoille hiedän ilokseen vaan ihmisille, jotka haluavat jakaa kädentaidon askareita. Olen tyytyväisempi, jos blogillani on vähemmän oikeasti kiinnostuneita lukijoita kuin liuta huorittelijoita. Nimeni on Noora, blogistani ilmenee hyvin, kun viitsii lukea tekstejä, että asun Satakunnassa. Asun sen verran pienellä paikkakunnalla lähellä Poria, etten välitä kertoa, ettei odota joku kerta huusholli tyhjennettynä. En myöskään ota talostamme niin kuvia, että sen pystyisi jäljittämään. Tämä on ihan tervettä suojelua. Jos asuisin Porissa, sanoisin asuvani Porissa..koska se onkin vähän isompi paikka. Blogissani ei ole sukunimeä, ei ole ollut eikä tule, eikä enää naamaakaan (profiilikuva oli aikaisemmin, poistin tällä viikolla). Profiilitiedoista ilmeni myös vielä aikaisemmin mitä teen työkseni. Muuten en itsestäni ota kuvia blogiini, koska blogini tarkoitus ei ole esitellä itseäni (tähän voisi vetää alleviivauksen) vaan käsityöjuttujani, kuten profiilitekstistä ilmenee. Blogini ei siis ole mikään esittelen omia vaatteitani vaan esittelen omia käsitöitäni. Poistin työtiedot ja profiilikuvani johtuen siitä, että googlettamalla rupesi löytymään anonyymien kirjoittamia vauva ja kaksplus-palsta herjauksia ja huoritteluja. Tämä siis ihan siitä seurausta, itsesuojelua. Myöskään työni ei liity käsitöihini mitenkään. Työskentelen sellaisessa tehtävässä, että en halua, että joku törmäisi moiseen paskaan googlettamalla nimeäni. Ymmärtänet kai tämän? Sukunimeni on niin harvinainen, että koen, että vieraat (varsinkin ne pahaa tahtovat) ihmiset pääsisivät meitä turhan lähelle tietämällä koko nimeni. Ei siis ole mikään perusnieminen. Netissä pitää ymmärtää pitää joku suoja vielä... Osan voi kertoa (jokainen uskoo jos uskoo) ja liian yksityiskohtaiset tulee jättä kertomatta.

  VastaaPoista
 13. Loppupeleissä voisi kyllä ajatella, että mistä me ketään voimme tietää onko Pipsa oikeasti Piia, sinä Johanna tai minä Noora. Olen aikaisemminkin todennut, olen ilmeisen hyväuskoinen ihminen, mutta mina en ole epäillyt kenenkään nimellä ja naamalla esiintyvän oikeaa nimeä ja naamaa. Yleensä ihmiset kirjoittavatkin sillon asiallisesti. Aikaisemmin profiilissani luki Noora, satakuntalainen reilu 30 vuotias rouvasihminen, joka työskentelee tegnologiateollisuudessa. Näinhän se on. Päivä päivältä asia tehdä blogistani vain hyväksytyille lukijoille pääsyllinen syvenee. En halunnut blogistani alkujaankaan anonyymien herjauskohdetta, vaan rehellisesti pienen blogin, josta joku muukin käsityöharrastaja saisi iloa ja ohjeita ja , kuten itsekin saan monen muun blogista, jota kirjoittaa minulle tuntematon ihminen ja joiden oletan olevan "Kirsejä ja Marjoja", mutta en sen enempää. Ei tässä ole mitään järkeä, kun tästä saa näin pahan mielen.

  Noora (Oikeasti!)

  VastaaPoista
 14. Niin ja haluan vielä tarkentaa, että tästä ketjusta poistin tuolta ylempää tekstini, koska haluaisin, että tämä asia olisi nyt loppuunkäsitelty muidenkin osalta, koska minun ja Piian osalta mielestäni on ainakin fine.

  VastaaPoista
 15. Vielä haluaisin kysyä mitkä viestit ovat olleet mielisteleviä? Ei mielestäni mitkään saamani. Ihan normaaleja olen mm saanut. Mitkä viestit eivät ole tulleet läpi? Minun vastaukseni, kaikki muut on julkaistu paitsi rovaniemijuttu ja olet bitch. Lisäksi mielestäni esiinnyin aika näkyvästi kuvalla, etuninellä, satakunnasta, työskentelee teknologiateollisuudessa tiedoilla, kuin joku josta ei ole yhtään mitään tietoa saatavilla että turha väittää etten ise esiinny. Vai sotuko tarvis jakaa, osoite ja puhelinnumero, että riittäs? Ymmärrän kuitenkin oman turvallisuuteni. Enkä ole pakottanut ketään mihinkään. Joten se siitä esittämästäsi kaksinaamaisuusteoriasta. Kenenkään ei tarvitse julkaista pilkkoja, piste! Miksi yleensäkkään kenenkään tarvii, anona tai ei, pilkata toisia. En vaan käsitä, en! Huoh. Olen niin täynnä tätä kaikkea. Virhe oli tehdä blogi, virhe kertoa yoursista. Paljon helpompaa on ilman tätä shittiä

  VastaaPoista