tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mitä eroa?

Kävin tänään sovittamassa ihan liikkessä niitä Nike Free-tennareita. Kertokaapas nyt kiltit ihmiset, että onko se silloin sisäliikuntaan tarkoitettu kenkä, jos siinä lukee fitnesskenkä? Kun siinä hyllyssä oli ainakin 3 erilaista Nike free-mallia ja kaikissa luki se fitness? Sovitin kyllä jalkaan, oli kyllä ihanan kevyt!! Mutta ehkä kenkä puristi aavistuksen tuosta jalkapöydän kohdalta. Minulla oli tosin paksu sukka, menin ex tempore niitä kenkiä sovittamaan ja oli tosiaan vääränlainen sukka. Se kenkä oli kyllä muuten kuin unelma jalassa, ihan erilaiset kuin nykyiset kenkäni.

Kävin tänään Sh´bam-tunnilla pitkästä aikaa. Sillon aikaisemmin kun kävin näillä tunneilla, niin meillä oli eri ohjaaja ja tunneilla hypittiin ja pyörittiin todella paljon. Minä en ainakaan tykkää tuosta pyörimisestä, ainakaan tuossa mittakaavassa. Alkaa oikeasti pyöryttämään. :( Mutta nyt oli ihana ohjaaja, musa aivan mahtavaa ja liikkeet vielä parempia. Olin ihan fiilareissa tuolla tunnilla, hymyilin varmaan ihan koko ajan. Viihdyin paljon paremmin kuin Zumbassa. Mietin tuossa juuri, että eikö Zumbassa ole aika matala tempo mutta liikkeet aika monimutkaisia? Ja sitten tuossa Sh´bamissa on korkeampi tempo ja helpommat liikkeet? Ainakin minä pysyin kärryillä kerrankin hyvin ja pystyin nauttimaan tunnista paremmin. Hikoilin myös ihan sairaasti, eli tehokasta oli.
Olen liikkunut keskimäärin 5 tuntia/vko (vesijumppaa, uintia, salia, lenkkeilyä ja tanssituntia), kyllä pitäisi tuloksia toivottavasti näkyä pian. Viime vuosi meni niin pyllylleen liikkumisen suhteen pitkän työmatkan takia. Onneksi nyt on toisin. :)
Onneksi olen nyt päässyt siihen tilanteeseen, että jos ei liiku koko viikkona, niin tulee kerta kaikkiaan sellainen olo että nyt on pakko päästä tekemään jotakin. Kun muistelen aikaa jotain 3 vuotta taaksepäin, niin kyllä oli erilainen meininkin. En liikkunut yhtään, kävin korkeintaan lenkillä kerran tai pari kuukaudessa. Erikoista kyllä on tuo paino, kyllä se saisi pudota enemmän. Nytkin se on ollut samassa lukemassa jo pitkään. :(

Lakkailin taas kynsiä. :)




Jonkun pitäisi näköjään käyttää kynsinauhaöljyä, sen verran näyttää kuivalta tuo kynsinauha. Noh, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Pohjalla on Cíate mini ja päällä Essien hilelakkaa.

Alan tuijottelemaan nyt maikkarin sarjaa Pukumiehet. Aivan loistava sarja, I love!

13 kommenttia:

  1. HAH! Mulla on samanlaiset lakkaukset,sillä erolla että alla Lumenen On the beach-Rantaniitty ja Lorealin Disco Ball :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, meillä oli sit samanlaiset ajatukset samaan aikaan. Mitäs sinulla on tänään kynsissä? :) Minä lakkasin tänään uudet, koska lakkaus näillä lakoilla ei kestä kuin pari päivää.. :(

      Poista
    2. Tänään poistin tuon lakkauksen ja laitoin essien tumman punaista lakkaa,en tosin muista nimeä :D

      Poista
  2. Niken fitness Freet on tosiaan suunniteltu sisäkäyttöön, mutta monet käyttää niitä tennarien tapaan katukäytössäkin. Pohjat kuitenkin voi kulua nopeasti etenkin jos eksyy hiekkatielle. Ihan vaan huomioiden kokosi, niin unohtaisin Freet täysin muussa kuin satunnaisessa kävelykäytössä. Niissä ei ole juurikaan vaimennuksia ja ne ovat äärimmäisen joustavat, joten etenkin kookkaampi ihminen voi nopeastikin rikkoa paikkansa jos erehtyy niillä juoksemaan. Niitä ei varsinaisesti suositella kenellekään ainoiksi juoksukengiksi, vaan kaikilla olisi hyvä olla vaimentavat ja tuetut kengät pidempiä lenkkejä ja vaihtelevia maastoja varten ja Freen kaltaiset lenkkarit lyhyisiin pyrähdyksiin. Kenkiä valittaessa pitää myös ottaa huomioon mahdollinen jalan pronaatio/ylipronaatio/supinaatio. Jos ei tiedä näistä termeistä mitään tai ei tiedä mihin suuntaan jalka askeltaessa mahdollisesti kääyntyy niin pliis pliis pliis mene sovittelemaan ammattilaisen kanssa juoksulenkkareita. Sinuna valitsisin ainakin täysvaimennetun kengän, jotta nivelet ei olisi niin kovalla koetuksella, vaikka tarkoituksena olisi vain kävelylenkkeillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos neuvoistasi. Sitä ajattelinkin, että kyllä se pohja on liian heppoinen tälläiselle pikkuiselle possulle. :D

      Poista
  3. http://www.wiggle.co.uk/nike-ladies-free-50-shield-shoes-ho13/ entäs näitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikutti ihan hyviltä. Onko sinulla kokemusta tuosta Wigglestä, mikä se oikein on?

      Poista
    2. juu, olen ostanut merinovillapaita ja urheilurintaliivit sieltä. Meni tosi hyvin ja on halvempi kuin tällä :) kannatta koettaa kenkiä kaupassa ennen ostat netistä

      Poista
  4. Heippa Satu! Mä kysyn sulta vähän apua :) Oon tilaamassa tota Junarosen pitsihihaista neuletakkia mutta kokoa mietin eli mikä koko sulla on ? Mun on siitä niin helppo aina päätellä :) terkuin Anne ps. Kivoja uusia vaatteita sulla taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anne. :) Minulla on siitä koko L, eli 46/48. Stockalla ei ollut isompia kokoja, joten en edes voinut niitä sovittaa. Mutta olen ihan tyytyväinen tuohon. Olen pitänyt tuota neuletakkia jo useampana päivänä, se on muuten aika lämmin sitten! Mistä meinaat tilata? :D

      Poista
    2. Bestselleristä ajattelin tilata, n. 38 euroa eli ei paha :) Se on sun päällä tosi kivannäköinen. Toisistamme tietämättä oltiin ostettu Evansilta samat mustat mokkasaappaatkin :)

      Poista
    3. Eikä, ollaan kyllä aika samiksia pukeutumisen suhteen! :) Kävitkö ihan Evansin liikkeessä vai tilasitko? Saappaat menee aina niin äkkiä Evansin sivulta, että saa olla nopea. Ostin silloin koon 5 (38) saappaista mutta oikeasti kokoni Evansilla on 4 (37) mutta oli pakko ne saada ja muita ei enää ollut. :(

      Poista
    4. Tilasin, mun oli kans pakko ottaa yhtä kokoa liian suuret kun ei ollut mun kokoa enää. Paksut sukat vaan pitää olla :) Tilaan kyllä toiset ens talvena jos suht samanlaiset tulee. Ihanaa kun saa pitkävartiset saappaat. Mä koko ajan seuraan sun blogia, saan hyviä vinkkejä eli iso kiitos sulle :)

      Poista