sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Casual sunday

Tänään mentiin tosi rennolla asulla asioille tai no ainakin kengät oli rennot. Täällä Vaasassa ei ole tietoakaan lumesta, joten helposti voi tassutella jo tuollaisilla citytennareilla.viitta Lindex / paita NewLook / housut Zizzi / takki Zizzi / kengät Remonte

Korujakin oli päällä, vaikka kuvista ei välttis huomaa.


Käytiin Prismassa ruokaa ostamassa, siellä sattui olemaan kirkkaan pinkit Asicset! Kokeilin niitä jalkaan, ihan ok ne kai oli. Yllättävää oli, että minulle 38 oli liian pieni vaikka normaalisti se on ollut aina kokoni tennareissa. 39 saattoi olla sitten hitusen liian suuri. Äh!

Tosi hyvin olette ottaneet tuon Bunnymoden kirppiksen omaksenne, hyvin tavara liikkuu. Tässähän oikein innostuu penkomaan nurkkia kunnolla. ;)

2 kommenttia:

  1. Hei, myyt kirpparin puolella Guessin laukkua joka näyttää erehdyttävästi samalta laukulta jonka esittelit 5.5.13 postauksessa omana kirppariostonasi hintaan 25€?? Käytetyn laukun arvo on siis miltei tuplaantunut alle vuodessa sinun kaapissasi? Eihän se ole tyhmä joka pyytää, mutta semisti ikävä maku tämmöisestä kirpparimeiningistä. Just saying..

    VastaaPoista
  2. Hei Ano,
    Kyseessä on sama laukku. Muistin, että olen ostanut kyseisen laukun aikoinaan kirppikseltä mutta hintaa en muistanut. Laitoin laukulle sen hinnan, joka sille mielestäni kuuluu. Laukku on hyväkuntoinen merkkituote. Minulla on oikeasti huono muisti tälläisten asioiden suhteen, juuri tänään itseasiassa puhuttiin ystäväni kanssa minun huonosta muistista. :D

    VastaaPoista