tiistai 18. maaliskuuta 2014

Aarteita

Katosin langoilta pariksi päiväksi näköjään. :D Olin viettämässä isäni synttäreitä tuolla vanhempieni luona, oli kivaa. :) Arvostan niin paljon, että kotiin voi aina mennä ja vastaanotto on lämmin. Kaikilla ei varmasti näin ole, joten tiedostan olevani erittäin onnellisessa asemassa tämän asian suhteen.

Vaikka minulla oli kirpputori tässä ihan vähän aikaa sitten, niin nyt olen taas laittamassa sellaista pystyyn. Mieheni siivosi kaappejaan tässä hetki sitten ja kyseli, että olenko laittamassa kirppispöytää taas. Hän perkasi vaatteitaan ja sieltä tulikin myyntiin Hilfigeriä, Peakia ja muita. Samoin äitini teki taas siivoukseen niihin moniin vaatekaappeihin, jotka hän omistaa. :D Äidiltä vaatteita tuli paljon, koot menee aika lailla 36-40 luokissa, mm. pari lyhyttä nahkatakkia tuli myyntiin ja lukemattomia muita aarteita.
Löysinpä minäkin jotain itselleni äitini kaapista! Kun olimme Dubaissa, niin hän osti River Islandista pari kaunista liehuvahelmaista tunikaa/mekkoa. Nyt sitten hän päätti luopua toisesta ja minä kokeilin sitä ihan huvikseni, koska se on niin kaunis. Päällehän se meni ja on kaunis, koko on 40. Tässä taas siis yksi esimerkki, että joskus pullerotkin voi löytää kauniita vaatteita muistakin kuin niistä vaatekauppojen nurkkiin tungetuista plussavaaterekeistä. :) Lisäksi omakseni sain Vilan kauniin hihattoman paitapuseron, se oli muistaakseni kokoa L. Esittelen nämä löytöni vielä täällä. Se River Islandin tunika on kokonaan musta, äitini kaappiin jäi vielä valkoinen versio...haluan senkin! :)

En ole ihan varma vielä, että mille kirppikselle vien tavarat tällä kertaa. Tänne Vaasaan on meinaa tullut uusi kirppis ja tekisi mieli kokeilla sitä. Oli tosi siisti ja viihtyisä kirppis, facebookissa oli kuvia. Huomenna ajattelin mennä kurkistamaan paikkaa ihan livenä. :) Ilmoittelen täällä sitten, että minne vien tavarat loppujen lopuksi, vaikka omia vaatteitani ei varmaan tällä kertaa tulekaan paljoa. 

Laitoin Bunnymoden kirppiksen puolelle myyntiin pari uutta juttua, kirppikselle pääsee tuosta oikeanpuolesta linkistä.

Tässä kuitenkin pari kuvaa myyntiin tulleista jutuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti