lauantai 29. maaliskuuta 2014

OOTD

Päivän asua tässä vaiheessa iltaa. :) Tultiin tuossa vähän aikaa sitten kotiin Vaasa-Seinäjoki-Tuuri-Seinäjoki-Vaasa -tourilta. :)

Laitoin päälleni äidiltäni saaman River Islandin mekon/tunikan päälle. Tykkään tuosta niin paljon. Harmi kun ei tuo pitsi-osio tule kuvissa hyvin esille. Kauneimmillaan tuo tunika olisi ihan sellaisenaan ilman siis boleroa tms. että kaulus pääsisi hyvin esille. Otin kuvan kauluksesta vielä erikseen itse autossa, kun huomasin että ei se erotu noista kuvista ollenkaan.
Bolero Usasta / tunika River Island / housut H&M+ / laukku Guess


Kynnet on taas liilan väriset, tykkään tuosta Essien lakasta niin paljon. Päällä on L´orealin hilelakkaa.


Pyörin Keskisellä paljon Junarosen osastolla mutta mitään ei tarttunut mukaan. Sen sijaan ostin kotimaista (!!) suunnittelua, nimittäin Finnwearin topin. Olen sitä katsellut muuallakin ja miettinyt ostamista. Keskisellä on aina kaikki tuollaiset edullisempia kuin muualla, niin kuin nytkin. Hinnassa oli 10€ alennusta muihin kauppoihin verrattuna, joten lähti nyt mukaan. Mieskin tokaisi, että ei sitä muualle kannata edes enää mennä kun tuolta löytyy kaikki edullisesti. Hän osti kasan treenivaatteita. :) Minäkin löysin ihanan Luhdan takin koossa 52, sellainen söpö liila/pinkki. En tiennyt, että Luhdaltakin saa ulkoiluvaatteita kokoon 52 asti!! Huomasin myös, että normaalikokoisten puolella oli ihan samanlaisia takkeja ja ne oli vielä ihan saman hintaisia kun plussakokoiset takit. Aika hyvin! En kuitenkaan ostanut takkia, jäi kyllä kummittelemaan mieleen se.


Mitäs tykkäsitte asusta? :)

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tuosta tunikasta, se on tosi kiva päälläkin. :)

   Poista
 2. Olen myös ostanut luhdan vaalean talvitakin keskiseltä koossa 48 :) On aika reiluja kokoja! mutta kallis. Oli vissiin melkein 200e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takki ei ollut edes kallis, vain 70€. :) Olikohan se muuten varmasti Luhdan takki vai joku Skila. Kävin meinaa katsomassa Luhdan sivuja ja siellä ei ollut mielestäni ihan samanlaista takkia.

   Poista
 3. Kaunis tunika,kauniit kynnet,kaunis nainen! :)
  -B-

  VastaaPoista
 4. Mitämitä!! Myykö Keskinen Junarosea?

  VastaaPoista
 5. Joo, Keskisellä on aika iso Junarose-osasto! :) Lisäks on muistakin merkkejä, ne on siinä samassa osastossa periaatteessa nyt kaikki, sehän on kokenut aikamoisen muutoksen koko tavarapuoti. :)

  VastaaPoista
 6. Vitsit, että olet kaunis. Ja paita sopii sulle todella hyvin, ihana asukokonaisuus! =)

  VastaaPoista