maanantai 24. maaliskuuta 2014

Everything but the girl

Tampere tuli nähtyä weekendin aikana..Ikean verran siis ainakin muualla ei sitten käytykään. Ihan mukavasti 3 tuntia meni siellä pyöriessä, matkoihin menikin sitten sen yhden päivän aikana lähemmäs 8 h. Täältä Vaasasta kun lähtee, niin kaikki on kaukana. :D
Automatkat on siitä mukavia, että ehtii höpistä hyvän ystävän kanssa koko ajan. Matka menee sillä tavalla tosi nopeasti. :)

Minä ostin ihan vain pari pientä juttua Ikeasta. Olen monta kertaa meinannut ostaa yhden pöytäpeilin Ikeasta mutta sitten olen kuitenkin päättänyt olla sen ostamatta. Nyt sitten sellainen hetki koitti, että peili pääsi kärrryihin. Meni hermo tuohon nykyiseen pöytäpeiliin, ruuvia saa olla koko ajan kiristämässä ja siltikin se on sellainen lenu. Ja onhan tämä uusi peili kaunis, katsokaa vaikka. :)


Käytiin tullessa Juustopostin Pentikin liikkeessä ja sieltä tarttui mukaan tuollainen kauniin mintunvihreä pöytätabletti. Sopii hyvin kevääseen, ihanan hempeä sävy.

Lisäksi ostin Ikeasta sisustustarroja, ne ei ole vielä paikallaan asennettu mutta tässä kuitenkin kuva niistä. Nämä oli Ikeassa laitettu peiliin kiinni, siihen minäkin ne varmaan laitan. Tosi ihan yhtä kauniita olisi varmaan vaikka kylppärin kaakeleissa, hhmmm..pitää miettiä.

Pari kuppia tuli myös ostettua, nekin oli ihan hempeitä väriltään. Ostin vaaleanpunaisen ja beigen. Aivan loistavan kokoisia smoothieta varten ja tietty teetä näistä on myös kiva juoda. Minä tykkään isoista mukeista, sellaiset pienet saa vain ärsyyntymään. :)

Tein pieniä sisustuksellisia muutoksia täällä kotona viikonlopun aikana. Tiedättekö sellaista tunnetta, että ei aina heti huomaa mikä olisi paras paikka jollekin tavaralle. Minä ostin jokin aika sitten lampunvarjostimen (Riviera Maisonin?) sisustusliikkeessä ja olen pitänyt sitä täällä alakerran sivupöydällä Pentikin valaisimessa. Nyt sitten kokeilin sitä ihan mielenkiinnosta makuuhuoneen yöpöydän toiseen Pentikin valaisimeen. Siihenhän se sopii paljon paremmin kokonsa ja värinsä puolesta.Saatiin vihdoinkin se uusi valaisin tuohon yläkerran tasanteelle, se oli niin suosittu valaisin että loppui postimyynnistä äkkiä. Sen tulemisessa kestikin sitten melkein pari kuukautta. Mutta nyt se on onnellisesti katossa, kaunis on kuin mikä. Tässä kuvassa valaisin ei pääse oikeuksiinsa, nuo kristallipallukat on niin kauniita ja helmeilevät upeasti.


Nyt tuo meidän hääkuva pääsee hyvin esille uuden valaisimen johdosta. :) Kuva on luonnossa isompi, tässä se näyttää jotenkin hassun pieneltä.


 Näkymää vielä portaikosta päin.Otin muuten kuvaa siitä ihanasta mekosta/tunikasta, jonka sain äitini vaatekaapista.


Tunika on River Islandista ostettu ja on kokoa 40 muistaakseni. Yläosa on kokonaan pitsiä ja tuo kaulus nousee ihan kaulalle asti, ihanan dramaattinen mutta kuitenkin ilmava tuon kankaan ansiosta. Äidilläni on kaapissaan vielä tämä sama tunika valkoisena, eli tuo kangas on kokonaan valkoinen mutta tuo pitsi on myös siinä kokonaan musta. Se oli niin kaunis, että olisi kyllä pakko saada se omaan vaatekaappiin. ;)

Tuli viikonlopun aikana pestyä tuo meidän tyttökissa, jos haluatte nähdä miltä näyttää uitettu persialainen kissu, niin klikatkaa tuosta Instargramin logosta, joka on tuossa oikealla puolella ylhäällä. :) Olen tässä nuuhkinut tuota kissua koko ajan, kun tuoksuu niin hyvältä. Muutenkin tämän kissun peseminen on niin sujuvaa, kun hän kauniisti istuu paikallaan ja kehrää vain. Vaikka tuo meidän koirakuivuri pitää ihan kauheaa ääntä, poikakissa sitä pelkääkin kuollakseen.

Blogikirppiksellä on taas pari uutta juttua, klikkaa banneria tuossa oikealla puolella. :)

"Oikea" kirppis alkaa huomenna tiistaina 25.3 täällä Vaasan Suvikirppiksellä, paikka on numero 41. Sinne penkomaan sitten. ;)

2 kommenttia: