torstai 27. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Päätin jatkaa kirppispaikkaa vielä toisellekin viikolle, myytävää on niin paljon. Vien uutta sinne jatkuvasti, kannattaa käydä siis Suvikirppiksellä myyntipaikassa nro 41. ;)

Kuinka moni teistä syö proteiinipatukoita? Minä syön niitä aina silloin tällöin, sillon kun en ehdi syömään kunnon ruokaa ja vatsa huutaa nälkää. Olen kokeillut tosi monia erilaisia, jotkut on olleet ihan kauhean makuisia. Paras on oikeastaan ollut mielestäni Atkinsin patukat, vinkin niiden hyvästä mausta sain Karkkipäivä blogin Sannilta. Ne on oikeasti tosi hyviä, menee ihan karkkipatukoista mutta niissä on vähemmän kaloreita. Ajattelin tilata niitä iHerbin nettikaupasta, siellä ne on niin edullisia. Ihan hullua kyllä tilata jotakin ihmeen patukoita Amerikasta asti. :D Mutta niin ne muutkin näyttää tekevän. Sanni oli testannut myös nyt kovassa huudossa olevia Questin patukoita. Minäkin kiinnostuin niistä, meillä täällä Vaasassa niitä myy Fitnesstukku. Olivat kyllä aika jänniä, en oikein osaa päättää tykkäänkö niistä vai en. :D Niissä on vähemmän kaloreita kuin Atkinsin patukoista mutta eivät ole kyllä yhtä hyvän makuisia. Koostumus noissa Questin patukoissa on samanlainen kuin valmiissa piparkakkutaikinassa, saa jauhaa aika paljon. :D



Sannin blogi lukeutuu tällä hetkellä ihan ehdottomasti lemppareihin, olen lukenut sitä blogia jo tosi kauan. Sanni noudattaa VHH-ruokavaliota. Hänen reseptin mukaan tein eilen tonnikalapullia, rakastan tonnikalaa ja halusinkin kokeilla jotain uutta. :)
Hyviä pullia tuli, Instargramin puolella onkin kuvaa eilisestä ateriastani. Niitä riitti vielä tällekin päivälle ja vielä varmaan huomennakin syön niitä. :) Täällä resepti.

Eilen olin Zumbassa, harmittaa kun Sh´bam tunteja on vain kaksi kertaa viikossa. Minulla oli kaikki hyvät treenihousut pesussa ja piti sitten laittaa sellaiset yhdet joista en niin välitä. Sain taas hyvän muistutuksen, että miksi ne on siellä kaapin perällä! Ne valuu raivostuttavasti alas, jos hyppii ja pomppii. Minä näytin varmaan niin huvittavalta siellä Zumbassa, kun yritin kiskoa housuja koko ajan ylös. Jossakin välissä tyydyin sitten pitämään käsillä kiinni housuista aina hyppyjen aikana. :D Sillä samalla tunnilla yksi tyttö kaatui ihan yhtäkkiä takapuolelleen hypyn aikana ja ohjaajakin meni ihan kuvioissa sekaisin, onneksi minä en siis ollut se ainut hassu siellä. Eihän siellä tunnilla kukaan ehdi kiinnittää muiden tekemisiin huomiota, vaikka hassuilta nuo jutut tuntuukin.

Tänään korkkasin pyöräilykauden! En kyllä muista, että olisin koskaan pyöräillyt maaliskuussa! Ihan sellainen pieni alle 10 km lenkki vedettiin miehen kanssa. Käytiin samalla Lidlin avajaisissa tässä meidän lähellä, koko myymälä oli suljettu viikon ajan rempan vuoksi. Minä kävin täyttämässä kasvis - ja hedelmävarastojani. Kaikki paistetut croissantit ja pullat houkutteli kovasti mutta en sortunut. :) Mies se kyllä niitä osteli, sillä kun ei näy missä missään vaikka vetelis 10 kg pullaa päivittäin. :/


Nauratti itseäni kaupan ovella pois lähdettäessä, kun tokaisin miehelle että kylläpä oli halpaa! Minä en yleensä tuolla käy, sieltä ei löydy kaikkea mitä yleensä käytän päivittäin. Mutta kyllä sen hinnassa oikeasti huomaa, että tuolla on muita marketteja edullisemmat hinnat.

Viikonlopusta on tulossa mukava, lähdetään käymään Seinäjoella ja Tuurissa. Zizzi pitää katsastaa ehdottomasti. :) Ollaan tässä suunniteltu matkaa huhtikuun tai toukokuun aikana tehtäväksi, vaihtoehtoja on niin paljon! Ehdottakaa jotakin kivaa paikkaa Euroopassa! :) Mielellään lämmintä ja rentouttavaa rantalomaa ollaan tässä mietitty.



2 kommenttia:

  1. Radiosta tänään kuulin mainoksen jossa mainostivat Leaderin uusi gluteenittomia proteiinipatukoita... Pitää varmaan itsekin ihan m ielen kiinnosta käydä ostaa =^.^= Niissä on sisällä hyytelöä (!?!) Ei varmaan kaan ole kuivaa :D Ihana blogi sinulla!
    Linkki sivulle : http://www.leader.fi/so-lo-carb-gluteenittomat-jellypatukat/

    VastaaPoista
  2. Joo, minäkin olen niitä nähnyt mainostettavan. Vähäsen arveluttaa se koostuus mutta pitää varmaan kokeilla. :) Kiitos kommentistasi. :)

    VastaaPoista