lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Heippahei!

Nyt on taas lisätty tavaraa Bunnyode kirppikselle, klikkaa TÄSTÄ!

Olen ollut tällä viikolla erittäin aktiivinen liikunnan suhteen, tänään ja huomennakin ajattelin salille/tanssitunnille mennä. Tiistaina olin kuntosalilla, keskiviikkona uimahallin kuntosalilla, sitten vesijumpassa ja sitten vielä uin itsekseni. Torstaina menin pitkästä aikaa kävelylenkille, tuntui hyvältä.

Olen kuitenkin sen luokan välineurheilija, että mielessä on uusien lenkkareiden hankinta. Nykyiset Asicset on jo monta vuotta vanhat ja lisäksi vielä niitä korostaa kaunis nurmikon vihreä väri, olen meinaa leikannut niillä nurmikkoakin. Olen tässä pyörinyt nettikaupoissa etsimässä täydellistä paria, pari ehdokasta on jo. Ainut ongelma on vaan se, että mistä tietää että lenkkarit on sitten varmasti hyvät? Kertooko sen hinta, istuvuus vai joku tekninen seikka? Minä nimittäin ostin meidän häämatkalla Karibian saarelta yhdet söpöt lenkkarit. Tuntuivat hyvältä jalassa ja olivat tosi kevyet, hinta oli tosi pieni. Noh, menin niiden kanssa lenkille, pikku hiljaa toisessa jalassa alkoi tuntua aika jäätävää kipua. Oli pakko pysähtyä kesken lenkin katsomaan, että mikä ihme siellä hinkkaa. Kantapään yläpuolelle oli ollut ihan sairaan iso rakko, josta tuli jo ihan verta. Loppumatka oli yhtä tuskaa! Miksi vain toiseen jalkaan tuli rakko ja miten? En tajua, että mikä kohta siihen hinkkasi, vaikka kuinka tutkin asiaa.
Ei tee siis mieli ostaa kalliita lenkkareita, jos lopputulos on sama.

Miten te olette tehneet ostopäätöksiä lenkkareiden suhteen? Mitkä asiat vaikuttaa?

Tässä pari esimerkkiä, joita harkitsen.

Nike free, Footway.

Nike Lunarglide, Footway.

Adidas, Footway.
K-Swiss, Footway.
Ulkonäkö on tärkeässä osassa nyt, edellisissä se ei ollut niinkään. Asics on sopinut jalalleni hyvin mutta heillä on niin tylsän näköisiä ne kengät. Ei ole mitään väriä!
Minulla ei ole kovin rintava jalka mutta aivan niin kuin olisin havainnut, että Niket ovat joissakin malleissa kapeampia kuin Adidakset? Adidakset minulla on käytössä salilla, niistä olen tykännyt. 
Olen liikkeessäkin käynyt kokeilemassa, kaikki ne tuntuu melkein samalta. Liikkeessä (Sportiassa) ei ollut yhtä kivoja värejä, kuin esim. Footwaylla on . :)

Mies on ollut muutaman päivän koulutusmatkalla, olen ollut täällä sitten kissujen kanssa. Tänään pestään tuo toinen kissa, huvia siinä taas kerrakseen. :D Ei vaiskaa, tuo tyttökissa on ihan kiltisti aloillaan koko pesun ajan, tarina on sitten toinen tuon poikakissan kanssa...

Heti muuten kun mies tuli kotiin, niin täällä vedettiin pizzaa naamariin. Viikolla olen ollut aika kiltisti syömisten suhteen. Onko täällä muuten muita Keventäjien käyttäjiä? Tässä mietin, että kannattaako tuota Keventäjien käyttämistä jatkaa tuon tilausjakson päätyttyä. Olen seurannut sen avulla kalorien saantia, hyvällä mallilla ovat olleet. Sen tiesinkin kyllä, että viikolla kalorien saanti ei ole mikään hurja. Pitäisi syödä varmana vielä enemmän, että saisi ne täyteen.

ps. Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? :)5 kommenttia:

 1. Suosittelen noita niken free-lenkkareita, ovat mahtavat jalassa. Ihanan kevyet ja joustavat, melkein kun ei olisi kenkiä ollenkaan.
  Kikka

  VastaaPoista
 2. No oikeesti, lenkkarit pitää olla ennenkaikkea sopivat jalkaan ja lestiltään hyvät. Ulkonäkö ihan sivuseikka. Onhan niitä muitakin kenkiä vaikka pilvin pimein, jos niitä vaan koreilun takia haluaa laittaa.

  VastaaPoista
 3. Mäkin suosittelen noita Nike Free - Jalat oli ihan rikki viime New Yorkin reissulla viikon jatkuvan kävelemisen jälkeen ja sit päätin et täytyy saada uudet kengät nii ostin nuo Nike Storesta, ja sen jälkeen jakso taas kävellä ongelmitta. Todella kevyt ja ihana kävellä noilla. Kaks kesää jo ollut käytössä =)

  VastaaPoista
 4. Lenkkareissa ensisijaisesti tulis ajatella sitä, että ne on hyvät, eikä vaan hyvännäköiset. Varsinkin ylipainoiselle tosi tärkeää, että kengät tukevat, on riittävästi vaimemmusta. Käy muuten varsinkin asvaltilla kävely liikaa nivelten päälle. Ja ei lenkkikenkien keveydestäkään haittaa ole. Myös hyvä "rullaavuus" tärkeää mielesätni. Itsellä huonoilla kengillä tulee ainakin lenkillä sääret ihan sairaan kipeiksi. Mulla on kapea jalka ja olen ollut tosi tyytyväinen Adidas FL Runnereihin. Omat Runnerit on pinkit eli vielä nätitkin :)

  VastaaPoista
 5. Ilmaisin itseäni ehkä huonosti, tarkoitin että tottakai istuvuus jne. on tärkeää kengässä mutta nyt siis kiinnitän huomiota ulkonäköönkin. :)
  Mietin sitä, että kestääkö noissa Nike free tennareissa tuo pohja, että ei mene littaan? Näyttää niin heppoiselta, jos vertaa noihin muihin..

  VastaaPoista