sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Too Much Feeling

Pieni possu täällä hei! Eilen tuli syötyä Fransmannissa ja tänään Amarillossa miehen pakottamana. :D
Nyt on tuettu S-ryhmää oikein olan takaa, kun yövyttiin vielä Sokos hotellissa Seinäjoella. Eilen oli The Blankon keikka Rytmikorjaamolla, niin siksi oltiin siellä ihan yötä.

Käytiin ennen illan keikkaa mm. Zizzillä. Ostin sieltä yhden paidan, jota olinkin ihallut jo hetken aikaa mainoskuvista. Hinta 34,95€ ei ollut paha, joten se lähti matkaan. Tässä siis illan asua..


Tunika - Zizzi
Housut - H&M+
Kengät - Töysän Kenkätehdas

Nuo kengät ei oikein sopineet asuun, mutta ei ollut muitakaan mukana. Täytyy saada noista kengistä ne mustatkin, ovat tosi hyvät jalkaan ja jaksaa kävellä noilla pitkään. 

Illan meikki oli hyvin perus.
Pakko laittaa yksi pakollinen bändikuva, sori. :)
Seuraavan päivän (eli tämän päivän) asu näytti tältä..


Bolero - Usasta
Tunika - Forever21+
Farkut - Zizzi

Aamupala hotellilla oli hyvä. Nam. :)


Tänään pitäisi vielä vähäsen siivota täällä kotona ja sitten vielä lähteä salille, puuh. :)

Yritettiin eilen katsella ennen keikalle lähtöä Vain elämää -sarjaa. Ei vain pystynyt, se on niin lässyn lässyn. Jos siinä olisi omasta mielestä mieluisia artisteja, niin sitten ehkä voisi katsoa. Mietittiin omat Vain elämää -sarjan mielenkiintoiset artistit. Ihan ykkösenä olisi ainakin The Blankon Pauli, Saran Joa, Egotripin Mikki, Irina oli ainakin ihan selviöitä. Sitten taidettiin puhua ainakin Disco Ensemblesta ja Arttu Wiskarista ja muistakin..niitä en nyt muista enää.:(
Laura Närhi tuossa ihan oikeassa Vain Elämää versiossa oli  jotenkin negatiivinen ylläri, siis se hänen käyttäytyminen ja olemus. Elekieli paljastaa aika paljon..ja kuka ei voi tykätä eläimistä?! 
Miksi muuten kaikki artistit tekee nykyään biisejä suomeksi, esimerkkejä on paljon..Laura Närhi, Kristina Wheeler, Hanna Pakarinen, Paleface ym ym. Suomessa ei ilmeisesti menesty, jos ei laula lauluja Suomalaisille suomen kielellä. The Blanko oli lämppärinä eilen Herra Ylpölle. Katselin keikka jonkin aikaa mutta ei vain kiinnostanut vaikka yrittikin kuunnella sanoja ja saada fiilistä keikasta, ei iskenyt yhtään. En myöskään ymmärrä, että miksi kaikki ovat niin Jenni Vartiaisesta haltioissaan? Hän ei tee mitään biisejä itse. Minulta menee kunnioitus Haloo Helsingille ja Sannille, jotka ovat vastuussa omasta musiikistaan. Haloo Helsingin biisejä en niinkään jaksa kuunnella, ehkä siksikin että ne on radiosoitossa niin paljon. Mutta arvostan heidän panostustaan ja lahjakkuutta, miltähän he kuulostaisivat englanniksi?

No niin, nyt lähden oikeisti siivomaan. Palataan. :)

4 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta ensimmäisestä asusta oikeinkin! Liukuvärjäys on kiva. Ei yksivärinen, mutta puseron ja housujen yhtymäkohtaa ei huomaa. Kiva.

  VastaaPoista
 2. Kauniita asuja taas! :)

  Laura Närhestä on tullut aika viileä vaikutelma tv:ssä, mutta itse kyllä ymmärrän senkin etteivät kaikki esim. ole eläimistä niin innoissaan kuin jotkut. Laurakin sanoi, ettei kyse ole siitä, ettei hän pidä eläimistä, mutta ne ovat hänelle vähän vieraita.
  Omasta mielestäni Vain elämää-artistivalikoima on tällä kertaa kiva ja monipuolinen, kaikkia pystyn katsomaan ja kuuntelemaan (viime vuonna Nipaa en ollenkaan kestänyt :D ).

  VastaaPoista
 3. Molemmat tunikat ovat tosi kivoja.

  VastaaPoista
 4. Mä mietin et miksi suomalaisten artistien pitäisi laulaa englanniksi Suomessa suomalaisille? :) Jos ei ole tarkoitus lähteä valloittamaan maailmaa, niin paremminhan viestinsä saa täällä perille omalla kotikielellä.

  VastaaPoista