torstai 24. lokakuuta 2013

Magnetix Wellness

Onko teille tuttu magneettikorusarja Magnetix Wellness? Olin ystäväni luona kutsuilla tuossa vähän aikaa sitten ja sitä kautta pääsin tutustumaan tähän sarjaan. Minulle tämä oli ihan uusi juttu, enkä edes oikein tiennyt mitä tuo magneetti -sana tuossa korusarjan nimessä tekee. Kutsuilla sitten kerrottiin, että magneettisuus koruissa lisää kehon hyvinvointia, voi löytyä esimerkiksi apu niskasärkyyn. En vielä tiedä, että uskonko koko juttuun mutta korut olivat kauniita, joten mikäs siinä. Tilasin itselleni tämän näyttävän rannekorun.

Joustoranneke kroko.
Jos kiinnostuit tuotteista tai nimenomaan tästä rannekkeesta, niin tästä pääset tutustumaan!

Minulla olisi tarvetta kyllä parantajalle nyt. Pari päivän ajan ollut pientä lämpöä ja pääkipua. Otin tosin äsken tunnin päikkärit ja nyt on kyllä olo parempi. Ehkä vain unen puutetta?
Näiden korujen kanssa pitäisi ilmeisesti aloittaa varovaisesti, että ei paha olo ja huimaus yllätä. Ajattelin, että pitäisi itsekin kutsut. Pitäisi vain löytää aikaa, seuravaat kaksi viikonloppua on taas täysin menoa täynnä. The Blankon keikka on lauantaina ja sitten Hurtsin keikka seuraavan viikon lauantaina Helsingissä. Joten Helsinki here we come..again. :D

Nyt alkaakin Idols, pitää varmaan katsoa vaikka ei sillä tavalla kauheasti kiinnosta. Ainiin, vein eilen illalla tavaroita SuviKirppikselle paikalle numero 41. Siellä on paljon sisustustavaraa, jos jotakuta kiinnostaa. :)


7 kommenttia:

 1. Äitini on (tosin nyt jo eläkkeellä) koulutettu magneettiterapeutti (en tiedä onko niitä edes juuri Suomessa) ja muistan, että lapsena käytin usein kaulassa nk. magneettikaulakorua, jossa oli nahkaisessa nauhassa nahan sisälle soviteltuna isohko magneetti. Olin kyllä aina lapsena hemmetin terve, että ehkä siinä oli perää? Muistan myös nukkuneeni äidin hoitolan "magneettipenkissä" (sellainen hoitopöytä tms. jonka ylitse meni magnetisoidut kupariset (?) "nauhat" jotka peittivät koko pöydän) odotellessani äidin pääsyä töistä. Siellä moni asiakas nukahtikin ja sai ainakin levolliset unet, jos ei muuta...

  VastaaPoista
 2. Ai niin! Muistan myös, että meillä oli sellainen suppilo, jossa oli magneetti ja jonka läpi suodatettiin juomavettä... Äidille mainitsin noista koruista ja hän sanoi, ettei usko niiden olevan kovin tehokkaita. Äiti sanoi, että magneetit voivat periaatteessa auttaa kipuihin ja särkyihin, mutta magneettien tulee olla isohkoja ja tietynlaisia... Se iso magneettipöytä tms. oli kyllä tuonut jollekulle korkeasta verenpaineesta kärsivälle apua ja joku toinen oli mm. löytänyt siitä apua virtsatieongelmiin.

  VastaaPoista
 3. Minulla korvikset ja rannekoru päivittäisessä käytössä. Pidin ihan höpö-juttuna ja ostin nuo lähinnä ihan sillä että ovat ainakin nättejä koruja ;) Nyt en kuitenkaan luopuisi.. Migreenit on vähentyneet ja sormien niveliä ei kolota.. Olkoon kuvitelmaa tai taikauskoa, pääasia että jotain apua on ollut :)

  VastaaPoista
 4. Ei ollut itsellänikään mitään pääkipua tuon hankkimisen jälkeen..ehkä tässä on jotain?!

  VastaaPoista
 5. Mulla kans pääkivut helpottanut :) Syksystä lähtien ollut kaulakoru ja sormus. Tuola on kaikkia hienoja koruja, vois hommata vielä rannekorun :)

  VastaaPoista
 6. Heippa Satu!
  Kiva kun kävit Töysässä kutsuilla, unohtui sanoa, että mulla on Facebook-sivutkin Magnetix-Wellness bisnestä varten, tässä linkki: https://www.facebook.com/pages/Magnetix-WellnessMiia-Hakanen/672998432729569?ref=hl
  Tulen mielelläni esittelemään tuotteita, koruja ja muita hyvinvointituotteita :)

  VastaaPoista
 7. Eli Facebook: Magnetix-Wellness/Miia Hakanen. Kaikki toimitukset nyt ilman postikuluja. Kun tilaa ennen joulua saa pidennetyn vaihtoajan joululahjoille 18.1.2014 saakka. Ja jos tilaat lahjaksi, saat korusi "silkkipussissa". Kuvastonkin saa kun laittaa yksityisviestillä Facebookiin yhteystiedot ;)

  VastaaPoista