torstai 17. lokakuuta 2013

Pieniä ostoksia

Olipa kivaa, kun ulkona alkoi satamaan "lunta". :) Sais toki olla pakkastakin, että olisi luonto vieläkin kauniimpi. Suurella osalla tänään tuolla tien päällä taisi olla kesärenkaat vielä autossa, sen verran varovaisesti autot meni. Onneksi ei näkynyt mitään kolareita. Lehdessekään ei tainnut olla perinteistä otsikkoa.. "talvi pääsi yllättämään".
Tänään on ollut paljon puhetta Jorma Ollilan uudesta kirjasta, minun täytyy saada se! Tosin vielä on vaiheessa Steve Jobsista kertova elämänkerta, se on niin julmetun paksu se kirja. Muita kirjoja en oikeastaan luekaan, elämänkerrat kiinnostavat. Niin on oikeastaan ollut aika nuoresta lähtien, tosin olen lukenut teininä varmaan kaikki Merja Jalon kirjat. Ne oli silloin niin hyviä!

Tehtiin miehen kanssa tuossa äsken "kevyttä" iltapalaa..munakasta ja pekonia uunissa. Normaalisti en syö pekonia ja äskenkin meinasin kieltäytyä mutta sitten mies sai houkuteltua minutkin vetelemään pekonia. Tuo meidän poikakissa katsoi kuola valuen vierestä, se on niin kerta kaikkiaan perso ruoalle. Elviraa ei kiinnosta mitkään muut murkinat kuin kuivaruoka, ehkä hyvä niin. :)

Minulla on huomenna parturi, iik! Ajattelin ottaa Jennifer Anistonin hiukset malliksi, jotain tämän tyyppistä siis.. Saattaa olla, että parturin pitää ottaa veitsi esiin vai saako saksilla tehtyä noin veisteltyä lookia?


Ollaan muuten nyt bookattu Lontoon hotellikin, todella pitkän harkinnan jälkeen päädyttiin tähän hotelliin. On aika vaikea löytää sellaista hotellia, joka olisi hyvällä sijainnilla (lähellä paddingtonia), aamupala kuuluu hintaan ja lisäksi löytyisi huone 4:lle hengelle. Lontoon hotellihuoneet kun eivät olet muutenkaan koolla pilattu, joten 4 henkilöä yhdessä huoneessa täyttää sen aika äkkiä. Tuo hotelli vaikuttaa kyllä hyvältä! :)

Katselen tässä juuri Idolsia, mielenkiintoista kun tässä skabassa on nyt parikin plussakokoista tyttöä. Mielenkiintoista nähdä stailaus! Tuo Katarina (?) on ihan mahtava laulaja, ihan järkyttävän kaunis ja voimas ääni. :) On tuolla toisellakin tytöllä (Alma?) todella kaunis ääni, sellainen karskimpi vain verrattuna Katarinaan.

Niin kävin tosiaan tänään töiden jälkään parissa kaupassa, lähinnä sukkien ostaminen oli mielessä. Minne ne sukat oikeasti katoaa aina? Tuntuu, että kannan niitä kotiin joka kuukausi järkyttävän kasan. Pyörähdin KappAhlissa, siellä oli yksi todella kaunis paita. Oli näköjään muutkin olleet samaa mieltä, koska melkein kaikki muut olivat menneet. Sitten kävin H&M:llä, sieltä tuli ostettua pari juttua.Tuo paita oli ihan mielettömän pehmeä ja lämmin, eikä edes kokonaan viskoosia. Maksoi vain 19,95€, gotta love it! :) Tulee näkymään pian päivän asuissa varmasti.

Käytiin muuten tuossa Johnnyn kanssa eläinlääkärissä toissa päivänä, molemmissa silmissä oli tulehdus Nyt on taas tippoja laitettava silmiin 3 x pv. Jonttu ei oikein tykkää mutta pakko vain yrittää laittaa, mies on tuossa hommassa minua parempi. Olenkin luovuttavut tippapäällikön työn hänelle. :D
Surullissa oli nähdä eläinlääkärissä naisen hyvästelevän koiransa viimeiselle matkalle. Oli surullista mennä heti heidän jälkeen hoitohuoneeseen, tuli niin suru sitä koiraa ja omistajaa kohtaan. Kaikki joilla on lemmikkieläimiä tietää kuinka vaikeaa se on päästää irti siitä rakkastaan. Minulla on ollut pienenä mm. hamsteri, pupuja, marsu ja kissuja.

Tästä tuli oikein sekamelska postaus, sorry about that!

1 kommentti:

  1. Minulla vielä odottaa kirjahyllyssä tuo Steve Jobsin kirja, mutta aion sen kyllä lukea. Samaa Ollilan kirjaa ihastelin tänään kirjakaupan ikkunassa. Tuo Lontoon hotelli näyttää hyvälle. Meillä on sama "ongelma" edessä, kun pitää valita joku hotelli, johon mahtuisi 4 henkilöä. Ja voi Johnnya, toivottavasti silmät paranevat. Lemmikkieläimestä luopuminen on niin suuri suru, että sitä voi olla vaikea ymmärtää, jos ei ole lemmikkiä omistanut. Lapsuudenkodissani oli kaksi koiraa, ja surutyötä koirien kuoleman jälkeen tehtiin kyllä kauan aikaa :(

    VastaaPoista