maanantai 14. lokakuuta 2013

Messuista ja reissusta

Tänään ruokakaupassani käydessäni aistin ulkona talven tuoksun. Oletteko muut huomanneet sellaista näin loppusyksystä? Tänne pitäisi sataa torstaina räntää jopa, ei ihan lunta kuitenkaan. Minä tykkään kyllä kaikista tämän maan vuodenajoista, ensilumen satamista odotan innolla. Se on niin kaunista! Myös meidän jokavuotinen matka lappiin on niin odotuksen arvoinen, sielläkin on jotenkin niin ihana talven fiilis. :)

Viikonlopun matka Helsinkiin täytti myös kaikki odotukset, me saatiin Stockan hullareilta liput LONTOOSEEN. :)) Tämä kerta on erilainen koska mukaan lähtee kaverini mieheni ja äitini lisäksi. Varmasti tulee mahtava reissu, can´t wait!! Messuilla oli myös kivaa, kaikkia ei kuitenkaan messut näköjään miellyttäneet. Muista blogeista olen sellaista lukenut. Messut oli aika samanlaiset kuin aiemminkin, mitään kehitystä ei ollut kyllä tapahtunut. Bloggers lounge oli tuotu ehkä enemmän esille, se sijaitsi muotinäytösten edessä olevassa tilassa, jossa oli designereiden esittelypisteet.


Väsyneen näköisen bloggaajan päällä
paita - Vero Moda
liivi - Zizzi
housut - Zizzi
saappaat - Evans

Otettiin tämä kuva perjantaina, kun oltiin tultu hullareilta takaisin hotellille. Arvatkaa mitä ostettiin hullareilta lentolippujen lisäksi? No kassillinen herkkuja. :D Berliininmunkit oli tarjouksessa, pitihän niitä napata mukaan. Stockan herkussa oli muitakin hyviä tarjouksia. :)

Yövyttiin Holiday Inn Pasilassa, oli ihan uusi tuttavuus. Valittiin se ihan sijainnin takia, hotelli on ihan kiinni messukeskuksessa. Aamupala oli hyvä, löytyi croisantteja. Ainut ihmetyksen aihe oli hotellin yli-innokas tarjoilija aamupalalla. Sain häneltä moitteet, koska en ollut käyttänyt teepussia, joka minulla oli lautasellani. Hän mielestään minun olisi pitänyt maksa 0,20€ extraa, koska se on tuhlaamista jättää teepussia käyttämättä. Lisäksi tarjoilija vei jogurtin pois nenäni edestä, vaikka se oli kesken minulla. Kerrassaan ihmeellinen tarjoilija. Huomasin kyllä, että hän halusi keskustella vähäsen kaikkien kanssa. Suomea hän ei puhunut, ainaostaan englantia. Ehkä hän oli osaksi tosissaan ja osaksi vitsillä heitti mutta minulla meni fiilis aamuapalalla tuosta miehestä.

Tämä annos minulla jäi kesken :D
Sitten aamupalan jälkeen siirryttiin naapuriin, eli messukeskukseen I love me-messuille.


nahkatakki - NewLook (Dubaista)
tunika - Evans
housut - H&M+
saappaat - Evans
huivi - Vero Moda

Mentiin ihan ensimmäiseksi tsekkaamaan kauneusosasto, siellä oli tosi paljon ainakin kynsialan juttuja. Sitten siellä oli niitä kauneuskirurgian viimeisen päälle pumpattuja ja kiillotettuja esittelijöitä, jotka olivat aika röyhkeitä. Käveltiin äitini kanssa yhden ko. firman paikan ohi, sieltä kipitti sellainen mallinukke. Hän alkoi oitis ehdottelemaan mitä operaatioita äitini kasvoille voisi tehdä. Minulle hän ei vielä ehtinyt ehdottelemaan mitään, rasvaimua olisi varmaan ehdottanut alka aikayksikön. :D 
Aika törkeää käytöstä, ehkä heidän pitäisi odottaa että ihmiset menevät kyselemään operaatioista...Joku kynsialan esittelijä voi mielestäni lähestyä ketä vain tuolla messuilla ottamalla hihasta kiinni mutta kauneuskirurgian edustajat pitäisivät olla pikkuisen hienovaraisempia. Niko Nousiainen näytti hengailevan siinä kauneuskirurgian esittelijöiden lähellä, olisiko oma vaimo ollut siinä tämän yrityksen puolestapuhujana..en tiedä. :)


Hiusalan näytökset olivat mielenkiintoisia. Mallien piti pysyä tuossa samassa asennossa pitkän ajan, joillakin alkoi paikat tärisemään. Mallin työ on kylllä rankkaa, ihan voin sanoa näin yhden mallikeikan ansiosta. ;)


Tämä oli mielestäni kaunein työ, yhtään en tiedä kuka voitti.
Bloggers´ loungen ohi menin pari kertaa mutta en jäänyt siihen kummemmin kuuntelemaan.


Muotinäytöksiä on kiva katsella. Teri Niitti oli suunnitellut ja toteuttanut päämuotinäytöksen, hän tuli kertomaan muotinäytöksen tekemisestä ennen sen alkua. Hän oli käynyt ottamassa oppia New Yorkista ja Lontoosta. Tämä muotinäytös oli sellainen "karu" tyyliltään, esim. valkoista catwalkia ei ollut ollenkaan aiempien vuosien tapaan. Tykkäsin kyllä tuostakin tyylistä. Vuoden nuori suunnittelija -palkinnon voittaneen Ernesto Hinojosan mallisto oli niin kaunis, ehdoton suosikkini kaikista.

Muotinäytöksen alkua odotellessa. :)
Teri Niitti takaapäin. :)

Tekoluntakin oli. :)

Tämä tyttö joka tässä kipittelee osallistui muistaakseni Suomen Huippumalli haussa -kilpailuun.

Nämä oli Ernesto Hinojosan suunnittelemia asuja. Kauniita!

Tämäkin on kaunis, tosin paljastava.
Kivat oli messut ja mahtavinta tietty oli se, että saatiin ne liput sinne Lontooseen. :))

4 kommenttia:

 1. Kiva että sait ne liput Lontooseen, ihania Lontoo-postauksia siis tulossa :) Minusta messut olivat oikein kivat, tosin en ole noilla messuilla ollut pariin vuoteen, joten ehkä siksikin tuntuivat mukavilta. Ja äärettömän kummallista käytöstä hotellin tarjoilijalta, käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin kyllä yllättyneitä, että niitä lippuja sai. Jouduttiin kyllä vähäsen muuttamaan matkasuunnitelmia, otettiin yksi päivä lisää lomaan. Sunnuntain paluut oli kaikki menneet, tullaan maanantaina takaisin. :)

   Poista
 2. Pakko kysyy että satuitko olee lauanatai iltana tuurin dance partyissa? Josset ollu sinä niin sit sulla on kyllä täydellinen kaksoisolento :)

  -koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin se minä, ei ollut kaksoisolento. Olin tuolla bileissä varmaan vaan pari tuntia, oikeastaan inhoan ysäreitä. Tulin vain painostuksesta käymään. :)

   Poista