sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kirppislöytö!

Vihdoinkin minua onnisti kirppiksellä, yleensä sieltä en löydä mitään. Nyt nimittäin löysin Guessin laukun ja on ihan tyyliseni. Tuon kokoista laukkua minulla ei ennestään ollut, sopiva kaupungilla lähdettäessä.

Maksoin laukusta 25€

Niin ja tuossa kuvassa näkyy tuo uusi t-paita/tunika Yoursilta. Otin tällä viikolla asukuvaa, jossa näkyy myös Evansin neuletakki, jonka ostin Lontoosta muutama viikko sitten.


Lähden ensi viikolla Helsinkiin käymässä, siellä on the Blankon keikka ja pakkohan sinne on päästä. Ekaa kertaa menen  Bar Bäkkäriin, jossa se keikka järjestetään. Tämä visiitti tuli päätettyä tuossa perjantaina, että aika äkkinäinen päätös. Torstainahan on pyhä, niin ei tarvitse töissäkään olla. :D Mungolifen Anna on ainakin viettänyt aika monta iltaa tuolla Bar Bäkkärissä, että ehkä se on ihan hyvä paikka sitten?! :)
Mungolifen viimeisin postaus oli kyllä aika pysäyttävä. Varmasti ahdistavaa tuollaiset vihanpurkaukset lukijoilta. Huh, jos uhataan hakkaamisella jne. Mutta ei nuo kirjoitukset auta asiaa varmaan yhtään, ne lukijat jotka tuollaisia kirjoittelevat keskustelupalstoilla tai lähettävät postia, niin innostuvat vaan asiasta lisää. Ei heidän kohdalla auta järkipuhe, he ovat päättäneet olla kateellisia ym. and that´s it.

Olen tässä lähdössä taas pian salille, treenaaminen on vain niin hauskaa. Ei oikeasti ole yhtään sellainen tunne, että en jaksaisi lähteä. Tuloksiakin sai tänään huomata, kun laitoin farkut jalkaan, jotka on ennen ahistaneet vyötärön kohdalta. Nyt ei ahdistanut yhtään, hyvin sujahti jalkaan. :) Jännä juttu vaan, kun ei se paino vain putoa. Kyllä kai se nyt pitäisi pudota, kun ei sitä lihasta varmaan kuitenkaan niin paljon ole tullut että se vaikuttaisi painoon noin paljon. Mietin, että jos menisin sellaiseen hoitoon, sitä kutsutaan kai ns. jäsenkorjaukseksi. Kuulin ystävältäni tästä hoidosta, hänen mukaansa joku oli saanut painosta pois 5kg pelkästään nesteiden lähtemisen takia. Minullahan on nimenomaan tuo ongelma, solut on täynnä nestettä. Lymfaterapiassa olen käynyt mutta se on auttanut jonkin verran mutta lisäks pitäisi käydä uimassa, se on nyt jostain syystä jäänyt itseltäni pois. Onko teillä kokemuksia jäsenkorjauksesta?


2 kommenttia:

  1. Satuitkos ostamaan laukun Suvikirpparilta? Eilen kun juuri siellä Guessin laukkua hipelöin minäkin ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, sieltä ostin! Aika hyvä sattuma, onneksi et ostanut. ;)

    VastaaPoista